Γιαννέφσκι: “Προκριθήκαμε με επαγγελματικό τρόπο – Το ποδόσφαιρο παίζεται για τον κόσμο και ο δικός μας είναι φανταστικός, μας βοήθησε ξανά πάρα πολύ”

Δηλώσεις από τον προπονητή της ΑΕΛ μετά τη ισοπαλία και την πρόκριση στα ημιτελικά

Διαβάστε τι ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΛ, Τσέντομιρ Γιανέφσκι μετά το 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα που σε συνδυασμό με τη νίκη του πρώτου αγώνα, έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

“Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Προκριθήκαμε και είμαστε ικανοποιημένοι αλλά ειλικρινά δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Η Σαλαμίνα έκανε πολύ καλή εμφάνιση, ειδικά στο 2ο μέρος μας πίεσε. Αρχίσαμε καλά, κάναμε το 1-0 αλλά μετά δυστυχώς δεν συνεχίσαμε καλά. Το σημαντικό είναι ότι περάσαμε και αυτό μετράει. Πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αν θέλουμε να πάμε τελικό”.

Είδαμε οπισθοχώρηση στο δεύτερο ημίχρονο, για ποιο λόγο έγινε: “Σίγουρα δεν ήταν η τακτική μου αυτή. Η καλύτερη άμυνα θα ήταν να βάζαμε 2ο γκολ. Είναι και λίγο η κούραση αλλά δεν ψάχνουμε δικαιολογίες. Δεν ήμασταν καλοί με τη μπάλα. Προκριθήκαμε με επαγγελματικό τρόπο, ήρθαμε εδώ, προκριθήκαμε και αυτό μετράει”.

Πόσο δύσκολο είναι για την ΑΕΛ να παίζει στο 2ο γκρουπ, που δεν είναι τόσο ανταγωνιστικά τα παιχνίδια και ταυτόχρονα να σκέφτεται και το Κύπελλο; “Ναι αλλά όλοι είμαστε επαγγελματίες. Πρέπει εγώ και οι συνεργάτες μου να βρίσκουμε τον τρόπο να δίνουμε κίνητρο σε κάθε προπόνηση. Ακόμα και στο 2ο γκρουπ θα έχουμε καλά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε σοβαροί και σε αυτά”.

Ο κόσμος βοήθησε για την πρόκριση; “Χωρίς τον κόσμο μας βλέπουμε την διαφορά και εντός και εκτός έδρας. Οι παίκτες παλεύουν περισσότερο με τον κόσμο μας. Το ποδόσφαιρο παίζεται για τον κόσμο και ο δικός μας είναι φανταστικός. Μπράβο και στον κόσμο της Σαλαμίνας”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy