Καρμιώτισσα: Προηγήθηκε αλλά έπεσε θύμα ανατροπής

Προγήθηκε με τον Ντούρις όμως η Δόξα το γύρισε με τρία γκολ, ενώ το γκολ του Καλτσά στις καθυστερήσεις δεν έφτανε για να δώσει τον βαθμό στην Καρμιώτισσα

Αν και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο εντούτοις η Καρμιώτισσα έχασε τον αγώνα με 3-1 από τη Δόξα, αφού στο δεύτερο ημίχρονο οι της Καρμιώτισσας δεν μπήκαν σχεδόν στον αγώνα.

Το ζητούμενο πήρε με τον Ντούρις η Καρμιώτισσα στο πρώτο ημίχρονο αφού προηγήθηκε με 1-0 της Δόξας. Σε ένα ισοδύναμο πρώτο μέρος η Καρμιώτισσα βρέθηκε να μπει μπροστά στο σκορ με ωραίο δυνατό σουτ του Ντούρις που δεν άφησε περιθώρια στο Σισκόφσκι για να αντιδράσει.

Έπαιζαν σωστά οι «πορτοκαλί» και δεν έδωσαν τους χώρους στον αντίπαλο να τους απειλήσει, ενώ όποτε είχαν την ευκαιρία προσπαθούσαν να απειλήσουν. Μοιρασμένη η κατοχή για τις δύο ομάδες όπως και οι τελικές προσπάθειες, με τους φιλοξενούμενους να υπερτερούν στο γκολ.

Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για τη Δόξα στο δεύτερο μέρος για να ισοφαρίσει. Μετά από στημένο και αδράνεια στην άμυνα της Καρμιώτισσας ο Τρούγιτς με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 60΄ο Κνόπλοχ έσωσε την Καρμιώτισσα από το δεύτερο γκολ. Η Δόξα πήρε ψυχολογία και πίεσε τον αντίπαλο της και στο 74΄ έκανε τελικά την ανατροπή με τον Ασαμόα μετά από γύρισμα από αριστερά.

Πλέον η Καρμιώτισσα προσπαθούσε αυτή να ισοφαρίσει και να πάρει έστω τον ένα βαθμό με τα λεπτά να κυλούν. Τελικά στο 86΄και μετά απο φανταστικό σουτ ο Κοβάσεβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Κνόπλοχ και έκανε το 3-1, με τα δεδομένα πλέον να γυρίζουν τελείως προς τη Δόξα που είχε τη νίκη στα πόδια της. Η προσπαθεια της Καρμιώτισσας έφερε γκολ στις καθυστερήσεις με τον Καλτσά που μπήκε ως αλλαγή και έκανε το 3-2!

 

 

Κίτρινες: Σαντίκ / Ντούρις Νεοφύτου

Δόξα: Σισκόφσκι, Ντιας(83΄Ίλιτς), Κέρλα, Τιτζανί(46΄Ασαμόα), Σαντίκ, Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης, Στυλιανού, Τραϊτσέφσκι(90΄Ογιάλα), Ασάντε, Τρούγιτς(83΄Ερέρα)

Στον πάγκο: Kωνσταντίνου, Αντενόν, Ιλιτς, Ασαμόα, Ογιάλα, Αμπντουλάχι, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Ερέρα, Νάγκαρ, Μέσκα

 

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Σελούτσκα, Μαλόνε, Ντούμπια(87΄Κουλιμπαλί), Γκραντινάρου, Μίκο, Οικονομίδης(68΄Μπεν Σαλάμ), Ντούρις, Γκράβενμπερχ(68΄Γιουσούφ), Λουκίλι, Νεοφύτου(87΄Καλτσάς)

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Λουκόφ, Κουλιμπαλί, Αβραάμ, Χούμποτσαν, Ανδρονίκου, Καλτσάς, Αγγελή, Μπεν Σαλάμ, Γιουσούφ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy