Property Gallery Απόλλων: Θέλει διπλό κορυφής

Το πρώτο ντέρμπι στα πλέι-οφ

To μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιάδα Νεαπόλεως –Property Gallery Απόλλων που θα αρχίσει στις 20:00 στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» ξεχωρίζει από τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του Ομίλου 1-4 του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Γυναικών την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023 – Ζωντανά από την Cablenet Sports Hd στις 20:00.

Πρόκειται για τις δυο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος που θα διεκδικήσουν τον τίτλο με την Ολυμπιάδα να βρίσκεται στην πρώτη θέση με 41 βαθμούς  και τον  Property Gallery Απόλλων να ακολουθεί δυο πόντους πίσω με 39 βαθμούς.

Στον άλλο αγώνα για τον Όμιλο 1-4 η Νέα Σαλαμίνα υποδέχεται την Robo Markets ΑΕΛ στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου σε ένα πολύ ενδιαφέρον αγώνα. Το παιχνίδι αρχίζει στιις 20:00.

Για τον Όμιλο 5-8 στο Γυμνάσιο Γερίου θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι Δικέφαλου Γερίου – Άρη Πολεμίου με τις δυο ομάδες να διεκδικούν το τρίποντο. Αυτή τη στιγμή ο Άρης Π. είναι στην προνομιούχο 7η θέση με 07 βαθμούς και ο Δικέφαλος στην 8η με 04. Ώρα έναρξης 20:00.

Εξάλλου, στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» η Ανόρθωσις υποδέχεται την Lemesos Volleyball στις 20:00 σε ένα αμφίρροπο αγώνα που προβλέπεται συναρπαστικός. Ώρα έναρξης 20:00.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy