“Έριξε πόρτα” στην Μπαρτσελόνα…

Σε μια δήλωση που θα… συζητηθεί προχώρησε ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, αφού ανέφερε ότι ο Αργεντινός δύσκολα θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα

Ο πατέρας του Λιονέλ Μέσι, απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του διάσημου Αργεντινού στην Μπαρτσελόνα, μετά το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν. Στη Βαρκελώνη ο πατέρας του Μέσι, φουντώνουν οι φήμες για τη μεγάλη επιστροφή! (video)

Μιλώντας σε δημιοσγράφους στο αεροδρόμιο «El Prat», ο Χόρχε Μέσι, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Δεν νομίζω ότι ο Λέο θα παίξει ξανά για την Μπάρτσα. Οι προϋποθέσεις δεν πληρούνται. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Λαπόρτα και δεν υπάρχει κάποια πρόταση».

Οσον αφορά στο μέλλον του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της σύγχρονης εποχής, τα ενδεχόμενα δεν είναι πολλά, καθώς εκτός απροόπτου κι εάν επιβεβαιωθεί η εκτίμηση του πατέρα του για την Μπαρτσελόνα, είτε θα συνεχίσει την καριέρα του στην γαλλική πρωτεύουσα, είτε θα μεταγραφεί σε ομάδα του Κόλπου ή του MLS.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy