Γύρισαν ερωτικό βίντεο στο γήπεδο της Νις εν ώρα αγώνα!

Απίστευτη υπόθεση στη Γαλλία, με τη Νις να ερευνά την κινηματογράφηση ερωτικού βίντεο στις τουαλέτες του γηπέδου την ώρα του αγώνα με τη Λιλ.

Η αλλαγή προπονητή έχε φέρει ευεργετικά αποτελέσματα για τη Νις, που με τον Ντιντιέ Ντιγκάρ στον πάγκο έχει 4/4 στο πρωτάθλημα και έχει σκαρφαλώσει στην 7η θέση της βαθμολογίας της Ligue 1.

Ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου έχουν έναν αρκετά ιδιαίτερο μπελά να αντιμετωπίσουν, μετά την αποκάλυψη ότι γυρίστηκε ερωτικό βίντεο στις τουαλέτες του “Allianz Riviera” κατά τη διάρκεια του 1-0 επί της Λιλ στις 29 Ιανουαρίου!

Οι Νικαιώτες αλλά και η εταιρεία που διαχειρίζεται το γήπεδο έχουν καταγγείλει το περιστατικό, το οποίο φέρεται να κατέγραψε η πορνοστάρ Laure Raccuzo.

Σύμφωνα με το RMC Sport, τα όσα συνέβησαν κυκλοφόρησαν στα social media και υπέπεσαν στην αντίληψη των αρμοδίων, που ερευνούν τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα η κινηματογράφηση του βίντεο.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy