Γιαννέφσκι: “Μη ξεχνάτε σε ποια βαθμολογική θέση ήταν τον Σεπτέμβρη η ομάδα. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό”

Δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΛ μετά τον πρώτο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και τη νίκη με 1-0

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του σημερινού(14/2) πρώτου προημιτελικού αγώνα Κυπέλλου με τη Νέα Σαλαμίνα και τη νίκη με 1-0, ο προπονητής της ΑΕΛ, Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Αναλυτικά:

“Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν σ’ ένα δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Μας βοήθησε και ο κόσμος. Φτιάξαμε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο. Μας άλλαξε τα πλάνα μας ο τραυματισμός του Μιραλάς, ο Κατσάνικλιτς δεν ήταν έτοιμος να παίξει 90 λεπτά και έπαιξε 60. Στο δεύτερο ημίχρονο η Νέα Σαλαμίνα έμεινε πίσω και προσπαθούσε να κτυπήσει στην αντεπίθεση.

Τελείωσε το “πρώτο ημίχρονο”, έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα. Η πίεση είναι στον αντίπαλο. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να αφήσουμε αυτό το ματς πίσω μας. Έχουμε ένα δύσκολο αγώνα στο πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και έχουμε πιθανότητες για την 6άδα και θα τις κυνηγήσουμε.

Θέλουμε να παίξουμε καλύτερα και πιο γρήγορα. Όμως έχουμε αρκετους τραυματίες και κάθε βδομάδα και παίζουμε με διαφορετική ομάδα. Ένας από τους λόγους είναι αυτός. Μη ξεχνάτε σε ποια βαθμολογική θέση ήταν τον Σεπτέμβρη η ομάδα. Οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy