ΑΕΖ: Η καλή φετινή της παρουσία εκτός από τα υπόλοιπα ξεκινά από τη θέση κάτω από τα δοκάρια(pics)

Ζαχαρουδιού και Πέτρου κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή τερματοφυλάκων τρώνε γκολ μετά από αίτηση!

Αναμφίβολα η πολύ καλή φετινή πορεία της ΑΕΖ Ζακακίου συν τοις άλλοις οφείλεται και στην πολύ καλή απόδοση που έχει ο τερματοφύλακας της ομάδας Κωνσταντίνος Ζαχαρουδιού, μαζί με τον Ευγένιο Πέτρου όποτε χρειάστηκε να αγωνιστεί.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι τέτοια στατιστικά σπάνια βλέπουμε σε ομάδα. Συγκεκριμένα σε 20 αγώνες, 15 της πρώτης φάσης και 5 στη δεύτερη φάση μέχρι στιγμής η ομάδα έχει δεχθεί μόλις 10 γκολ, 9 στην πρώτη φάση και ένα στη δεύτερη φάση. Οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας μετρούν μαζί 13 clean sheet, 10 για τον Ζαχαρουδιού και 3 για τον Πέτρου.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον προπονητή τερματοφυλάκων στην ομάδα, Μανώλη Ονουφρίου φαίνεται λοιπόν στον αγωνιστικό χώρο αλλά και στα στατιστικά που υπάρχουν. Τα πάντα ξεκινούν από τη σιγουριά στη θέση του τερματοφύλακα και αυτό είναι κάτι που το έχει η ομάδα της ΑΕΖ γι αυτό και πρωταγωνιστεί φέτος!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy