Σπιλέφσκι: “Δίκαιη η νίκη μας – Σκεφτόμαστε τον αγώνα με Ομόνοια”

Δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη μετά τη νίκη κόντρα στη Δόξα

Διαβάστε τι δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα με τη Δόξα ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι και τη νίκη της ομ.αδας του με 2-1.

Αναλυτικά:

“Είμαι χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς. Περιμέναμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει για την επιβίωση της. Πιστεύω ότι η νίκη μας ήταν δίκαιη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, είναι σημαντική η στήριξή του. Θέλω να ευχηθώ στη Δόξα καλή συνέχεια. Πλέον αυτό που σκεφτόμαστε είναι το παιχνίδι της Παρασκευής με την Ομόνοια”.

Για την αλλαγή του Μουσούντα: “Ήταν για δύο λόγους η αλλαγή. Ο ένας είχε να κάνει με την τακτική και ο άλλος με τη γλώσσα του σώματος του ποδοσφαιριστή. Δεν αισθανόταν πολύ καλά στην προθέρμανση, αφού ξεκίνησε το ματς είδα ότι δεν είχε την ενέργεια που έπρεπε να έχει. Είναι ένας νεαρός παίκτης που κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος και έχει κερδίσει με την αξία του την θέση στην εντεκάδα. Χρειαζόμασταν περισσότερη ενέργεια, την οποία μας έδωσε ο Ντελμίρο, ο οποίος έσπασε τη μύτη του κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ και ο Τζόκε έχασε ένα δόντι. Αυτός είναι ο τρόπος που αγωνίζονται με πάθος οι παίκτες μου”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy