«Καθάρισε» μέσα σε 4 λεπτά η Ρεάλ τη Βαλένθια

Την 5η συνεχόμενη νίκη της σε επίσημο ματς απέναντι στη Βαλένθια (τελευταία στις 12/01 με 4-3 στα πέναλτι στον ημιτελικό του Super Cup Ισπανίας) πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης (2/02) η Ρεάλ Μαδρίτης, με 2-0

Την 5η συνεχόμενη νίκη της σε επίσημο ματς απέναντι στη Βαλένθια (τελευταία στις 12/01 με 4-3 στα πέναλτι στον ημιτελικό του Super Cup Ισπανίας) πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης (2/02) η Ρεάλ Μαδρίτης, με 2-0, στην αναμέτρηση που έριξε την αυλαία της εξ αναβολής 17ης αγωνιστικής της LaLiga.

Μετά το 0-0 στο «Σαντιάγκο «Μπερναμπέου» με τη Σοσιεδάδ και το 2-1 της Μπαρτσελόνα επί της Μπέτις (1/02), οι «μερένγκες» δεν είχαν κανένα περιθώριο για νέα απώλεια μέσα στο γήπεδό τους.

Από δύο ασίστ του Καρίμ Μπενζεμά στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου οι Ασένσιο και Βινίσιους «εκτέλεσαν» τον Μαμαρντασβίλι και η «βασίλισσα» κατάφερε να επιστρέψει στα «τρίποντα» και να διατηρηθεί στο -5 από την πρωτοπόρο, Μπάρτσα. Μπροστά της θα έχει έναν ολόκληρο β΄ γύρο (19 αγώνες) για να ανατρέψει την κατάσταση και να διατηρήσει τα σκήπτρα της στο πρωτάθλημα.

Η Βαλένθια παραμένει… σε κρίση και στη μετά-Γκατούζο εποχή. Συμπλήρωσε 5 ματς χωρίς νίκη (4η ήττες και μία ισοπαλία), έχει να κερδίσει από τις 10 Νοεμβρίου (3-0 τη Μπέτις).

Μετά την ήττα από την Βαγιαδολίδ (29/01) ο Ιταλός τεχνικός απομακρύνθηκε και προσωρινά ανέλαβε ο Βόρο, ωστόσο, οι «νυστερίδες» δεν απέφυγαν την 9η ήττα στο πρωτάθλημα σε 19 αγώνες, γεγονός που δεν της επέτρεψε ν΄ απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Με 10 παίκτες τελείωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι, μετά την αποβολή του Γκάμπριελ Παουλίστα στο 72΄.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy