Αυτός ο κόσμος… της έδωσε τη νίκη!!!

Ο κόσμος πήρε τη θέση των πολλών απουσιών για την ΑΕΛ και έφερε τη νίκη

Συγκλονιστικός ο κόσμος της ΑΕΛ που βρέθηκε σήμερα(21/1) στο “ΑΛΦΑ ΜΕΓΑ STADIUM” για να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδα του.

Η παρουσία του, όχι τόσο σε ποσότητα αλλά σε παλμό και θέληση έσπρωξαν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και χωρίς καμία δόση υπερβολής ήταν αυτός που έβαλε φτερά στα πόδια της ομα΄δας και έδωσε την υπερπολύτιμη νίκη. Σχεδόν σε ολόκληρο τον αγώνα με τρομερό παλμό το πέταλο της ΘΥΡΑΣ 3 παρέσερνε και τους υπόλοιπους και όλοι μαζί την ομάδα στην επίθεση αλλά και στη σωστή αμυντική λειτουργία, βγάζοντας τους αντιπάλους από το παιχνίδι.

Δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή να αναφέρουμε ότι στον σημερινό αγώνα ο κόσμος της ΑΕΛ πήρε τη θέση των πολλων απουσιών και προβλημάτων και τα πήγε περίφημα.

Άλλωστε ήταν κάτι που ανέφερε και ο Σωφρόνης Αυγουστή στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, όταν ρωτήθηκε για το νέο γήπεδο. “Εσείς πιστεύετε ότι αν ο αγώνας γινόταν στο Τσίρειο θα ήταν ίδιο το αποτέλεσμα; Είναι ένα γήπεδο έδρα που έλειπε από τη Λεμεσό”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy