Άρης: Αυτή τη φορά σκόραρε και μάλιστα τρία γκολ αλλά ήρθε η ήττα!!!

Γεμάτο γκολ το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη με τους γηπεδούχους να κερδίζουν με 4-3

Παιχνίδι με “αγγλικό σκορ” στο “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ” με την ΑΕΚ και τον Άρη να έρχονται ισόπαλοι 3-3. Ο Άρης προηγήθηκε με 2-0 με γκολ των Στρόυσκι και Γκομίς για να ισοφαρίσει η ΑΕΚ με τον Άρη να μην μπορεί να κρατήσει τα υπέρ του δεδομένα. Η ΑΕΚ πέρασε μάλιστα και μπροστά στο σκορ με 3-2 αλλά ο Γκομίς ισοφάρισε σε 3-3 με το δεύτερο του προσωπικό γκολ! Η ΑΕΚ τελικά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πήρε τη νίκη με τον Φαράζ.

Ένα γεμάτο πρώτο ημίχρονο είχαμε στον αγώνα του Άρη στο «ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ» κόντρα στην ΑΕΚ με το σκορ να είναι στο 2-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να έχουν αναγνωριστικά λεπτά και μόλις ολοκληρώθηκε το 20λεπτο είχαμε το πρώτο από τα τέσσερα γκολ με το καταπληκτικό σουτ του Στρούτσκι να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι και μετά τα δίκτυα. Εφτά λεπτά αργότερα ο Γκομίς εκμεταλλεύτηκε το λάθος στην άμυνα της ΑΕΚ και από πλάγια έκανε το 0-2 για τον Άρη. Μέχρι να ολοκληρωθεί το πρώτο μισάωρο είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες μία για κάθε ομάδα με πρώτη την ΑΕΚ να θέλει να μειώσει και τον Άρη να χάνει την ευκαιρία να κάνει το 0-3.

Η ΑΕΚ «απάντησε» μέσα σε ένα δίλεπτο στα γκολ του Άρη ισοφαρίζοντας 2-2 με τον Άλτμαν και τον Ράφα Λόπες και έτσι έφερε το παιχνίδι στα ίσα, αφού εκμεταλλεύτηκε την ανισορροπία στην άμυνα του Άρη, που δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ του προβάδισμα. Μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου που είχε ένα λεπτό καθυστέρηση ο Άρης είχε άλλες δύο ευκαιρίες με Γκομίς και Στεπίνσκι, όμως δεν τα κατάφερε, έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 2-2!

Στην επανάληψη και 15λεπτά μετά το ξεκίνημα της δεν είχαμε κάτι το αξιόλογο παρά μόνο ένα γκολ που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ για τον Άρη και ένα σουτ της ΑΕΚ που απέκρουσε ο Βάνα. Στο 61΄ είχαμε την ευκαιρία για τον Άρη με τη κεφαλιά του Στεπίνσκι να φεύγει μόλις έξω. Τελικά στο 65΄ η ΑΕΚ έφερε τούμπα το παιχνίδι και πάλι με τον Άλτμαν που έκανε το 3-2 μετά από δύο διαδοχικά δοκάρια. Ο Άρης πλέον έπρεπε να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα, αφού τώρα ήταν πίσω στο σκορ.

Τελικά στο 77΄ο Άρης έφερε το παιχνίδι στα ίσα με τον Γκομίς να πλασάρει εύστοχα τον Πίριτς και να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του και τρίτο του Άρη. Στο 90ο λεπτό είχαμε την επανεμφάνιση του Ματίας Σπόλιαριτς μετά τον τραυματισμό του με την Εθνική ομάδα, περνώντας ως αλλάγη. Τέσσερα ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με την ΑΕΚ να σκοράρει και να “τιμωρεί” τον Άρη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων παίρνοντας τη νίκη με 4-3!

 

Κίτρινες: Γκαρσία / Βάνα, Στεπίνσκι, Στροούσκι, Μποακίε, Τζόκε

ΑΕΚ: Πίριτς, Τόμοβιτς, Λέδες, Φαράζ, Λόπες, Γκαρσία, Μιλίτσεβιτς, Ροσάλες, Πονς(85΄Σανχούρχο), Γκιούρσκο(84΄Ναούμ), Άλτμαν.

Αναπληρωματικοί: Γκόρντιτς, Τούμπας,  Γκονζάλεθ, Κάσας, Σανρούρχο, Ρομό, Ολατούτζι, Εγγλέζου, Ναούμ, Μπέιτς.

 

Αρης: Βανά, Καζού(71΄Πηλέας), Μποακίε, Ντελμίρο, Μουσούντα, Τζόκε, Στρούσκι(72΄Κακόριν), Μπένγκτσον, Μπαμπίκα(71΄Μόργκαν), Στεπίνσκι(89΄Σπόλιαριτς), Γκομίς(81΄Γιαμπλόνσκι)

Αναπληρωματικοί: Xρυσοστόμου, Σοφρωνίου, Γιαντάλ, Πηλέας, Μπράουν, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Γιαγκό, Γιαμπλόνσκι, Ντζαβέ, Κακόριν

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy