Το “CRASH TEST” και η “ΠΙΠΙΛΑ” για το κυκλοφοριακό

Αν εξαιρέσουμε τον πεντάλεπτο καρεκλοπόλεμο, τα υπόλοιπα κύλησαν εντάξει στο "ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM" και στο ντέρμπι ΑΕΛ - Απόλλων

Αν εξαιρέσουμε τον πεντάλεπτο “καρεκλοπόλεμο” κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημίχρονου, στο μεγάλο “crash test” του νέου γηπέδου της Λεμεσού σε μεγάλης επικινδυνότητας παιχνίδι, τα υπόλοιπα όλα πήγαν εντάξει.

Στο πρώτο ντέρμπι της ΑΕΛ ως γηπεδούχου κόντρα στον Απόλλωνα ως φιλοξενούμενος, κήλυσαν όλα σχεδόν ομαλά με μοναδική εξαίρεση το πιο πάνω, που αν ήταν από την αρχή η Αστυνομία στις κερκίδες δεν θα γινόταν, ούτε και αυτό. Να διευκρινίσουμε ότι η Αστυνομία δεν δικαιούται να είναι στο γήπεδο μέσα, παρά μόνο όταν κληθεί από τον υπεύθυνο ασφαλείας. Βέβαια αν σε υψηλής κρισιμότητας και επικινδυνότητας παιχνίδια κληθεί, τότε θα μπορεί να το κάνει και είναι ίσως μια καλή λύση, όμως κάποιοι θεωρούν ότι ίσως είναι και πρόκληση. Οψόμεθα λοιπόν για αυτό.

Ξανά στο θέμα μας. Όλοι… αρχές σταδίου, αστυνομία παίρνουν σχεδόν άριστα, αφού το παιχνίδι ολοκληρώθηκε χωρίς παρατράγουδα, παρά μόνο με τις καρέκλες που θα ξαναβιθωδούν στον τόπο τους. Το διαχωριστικό στο γήπεδο μέχρι να παρέμβει η Αστυνομία άντεξε ευτυχώς και γενικά τα πράγματα πήγαν αρκετά καλά. Κάποιοι πολέμιοι από την αρχή του “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM”, αφού αναλώθηκαν στον “καρεκλοπόλεμο” που αναφέραμε πιο πάνω, το γύρισαν πάλι στο κυκλοφοριακό “χάος” ξανά για να καλιεργήσουν την προπαγάνδα τους.

Κύριοι εκ Λευκωσίας και γενικά κύριοι εκτός Λεμεσού… ΝΑΙ πλέον η πόλη μας έχει το γήπεδο της, το πιο σύγχρονο της Κύπρου, κάποιοι ζηλεύετε και θα γίνεται με τον τρόπο που είδαμε τα παιχνίδια, με ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα και ας έχει και λίγα παρατράγουδα που θα είναι καλό να εκλείψουν κι αυτά. Οι δρόμοι θα ολοκληρωθούν και όλα θα είναι καλά. Στο ΓΣΠ και στο “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ” πόσα χρόνια πήρε για να φτιαχθούν οι δρόμοι και να μην υπάρχει η τρίωρη ταλαιπωρία που δεχόμασταν, βέβαια ακόμα υπάρχει!

Ναι κύριοι εκ Λευκωσίας και οι υπόλοιποι, ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ και όσο περνά ο καιρός και γίνονται παιχνίδια, οι ιθύνοντες του γηπέδου που δουλεύουν καθημερινά σκληρά, φτιάχνουν όλα τα θέματα που αναφύονται άμεσα και αξίζουν συγχαρητήρια!!!

Καλά κάνουν μερικοί να αφήσουν την προπαγάνδα κόντρα στη Λεμεσό και το νέο της γήπεδο, στο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ STADIUM” στην απέξω!!!

Υ.Γ 1: Βρείτε μας ένα γήπεδο του κόσμου που στις κερκίδες έχει καλάθους και δεν υπάρχουν τα συνεργεία καθαρισμού μετά τον αγώνα να καθαρίσουν.

Γ.Δ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy