Στην τελευταία του κατοικία ο Χαμπής Ευρυπίδου

Τελέστηκε στις 12:00 η νεκρώσιμη ακολουθία

Πλήθος κόσμου παρευερέθηκε στην κηδεία για να αποχαιρετήσει τον μέχρι πρότινος υπεύθυνο των αποδυτηρίων του Απόλλωνα και αγαπήτο σε όλους, Χαμπή Ευρυπίδου.

Η νεκρώσιμη ακολουθία τελέστηκε στην Εκκλησία Πέτρου και Παύλου, εκεί όπου σύσσωμο το οικοδόμημα του Απόλλωνα, αλλά και ποδοσφαιρικός κόσμος της Λεμεσού αποχαιρέτησε τον εκλιπόντα. Τον επικήδειο εκφώνησε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης, ενώ λόγια για τον εκλιπόντα ανέφερε και ο πρόεδρος του ομίλου φίλων και Πααλαιμάχων του Απόλλωνα.

Μετά το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας το φέρετρο με τον εκλιπόντα, που ήταν σκεπαμένο με τη σημαία του Απόλλωνα, μετέφεραν νυν ποδοσφαιριστές αλλά και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές των “γαλάζιων”. Την παρουσία τους έδωσαν και η ΑΕΛ αλλά και ο Άρης που κατέθεσαν στεφάνια, όπως επίσης και οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Λεμεσού. Παρόντες ήταν και οι πργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα, που κατέθεσαν επίσης στεφάνι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι από το πρωί στο προπονητικό κέντρο του Απόλλωνα στο Κολόσσι, οι σημαίες της ομάδας των “γαλάζιων” κυματίζουν μεσίστιες κάτι που ενημέρωσε με ανάρτηση της η ομάδα στα επίσημα social media.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy