Αυτές είναι οι δύο ομάδες του Survivor All Star: Χωρίστηκαν τα ζευγάρια

Χωρίστηκαν οι δύο ομάδες του Survivor All Star και, όπως αναμενόταν, χωρίστηκαν τα ζευγάρια. Το… ευχαριστήθηκαν Ευρυδίκη και Βασάλος, στενοχωρήθηκαν οι υπόλοιποι

Έγιναν γνωστές οι συνθέσεις των δύο ομάδων που θα αγωνιστούν στο φετινό Survivor All Star. Το μεγάλο ενδιαφέρον, φυσικά, τράβηξαν τα τρία ζευγάρια που μπήκαν στο παιχνίδι, αφού υπήρχε η απορία αν θα είναι στην ίδια ομάδα. Τελικά, η παραγωγή αποφάσισε να χωρίσει τα τρία ζευγάρια, που θα κληθούν να ανταποκριθούν στις δοκιμασίες του Survivor ως αντίπαλοι.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κώστας Βασάλος υποδέχτηκαν με χαρά την είδηση, ωστόσο δεν έγινε το ίδιο για τον Σάκη Κατσούλη, τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Οι Διάσημοι θα είναι οι: Σπύρος Μαρτίκας, Κατερίνα Δαλάκα, Νίκος Μπάρτζης, Σάκης Κατσούλης, Στέλιος Χανταμπάκης, Σταυρούλα Χρυσαειδή, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Κώστας Παπαδόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Μάριος Πρίαμος, Στάθης Σχίζας, Αφροδίτη Σκαφίδα, Ελένη Χαμπέρη.

Οι Μαχητές θα είναι οι: Περικλής Κονδυλάτος, Τάκης Καραγκούνιας, Βρισηίδα Ανδριώτου, Μελίνα Μεταξά, Ηλίας Μπόγδανος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ηλίας Γκότσης, Εύη Σαλταφερίδου, Στέλλα Ανδρεάδου.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy