Απόλλων: Σε εξέλιξη του Τεχνικού Διευθυντή

Όλο το ρεπορτάζ στο Lemesosinsports.com

Το κεφάλαιο Τεχνικός Διευθυντής στον Απόλλωνα βρίσκεται στις προτεραιότητες του Νίκου Κίρζη. Οι ενέργειες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και σύμφωνα με πληροφορίες του Lemesosinsports.com ήδη έχουν γίνει επαφές με συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή οι “γαλάζιοι” κοιτάζουν κυρίως προς την Ελληνική αγορά. Το όλο θέμα το χειρίζεται αποκλειστικά και μόνο ο Νίκος Κίρζης. Αυτός είναι που θα πάρει και την απόφαση σε ποιον θα δώσει τα “κλειδιά” του Κολοσσού.

Οι προσπάθειες που γίνονται είναι ο Τεχνικός Διευθυντής να βρίσκεται στο Κολόσσι πριν την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος. Να αξιολογήσει και να προβεί σε όλες τις προεργασίες για το στήσιμο της ομάδας την νέα αγωνιστική σεζόν.

Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές για το αν θα καρποφορήσουν οι συγκεκριμένες επαφές ή το ενδιαφέρον θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις. Ο ισχυρός άνδρας του Απόλλωνα θέλει να είναι πολύ προσεκτικός στην επιλογή του.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy