Μπορούσαν και οι δύο αλλά έμειναν στο “Χ”!!!

Ευκαιρίες τόσο από την Καρμιώτισσα, όσο και από τον Άρη για να πάρουν το παιχνίδι αλλά δεν τα κατάφεραν να σκοράρουν και έμειναν στη "λευκή" ισοπαλία 0-0

Ευκαιρίες εκατέρωθεν χωρίς γκολ από Καρμιώτισσα και Άρη και έτσι το παιχνίδι μοιραία ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0! Και οι δύο θα μπορούσαν να σκοράρουν και να πάρουν τη νίκη αλλά οι ευκαιρίες ήταν αυτές που έκριναν το αποτέλεσμα.

Με τεράστια ευκαιρία για την Καρμιώτισσα ξεκίνησε το παιχνίδι καθώς μόλις στο 50 λεπτό, ο Ντουμπία έφυγε μόνος πλάσαρε όμορφα με τη μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά της ο Ελ Αλουχί σημάδεψε με το σουτ του τον αμυντικό του Άρη. Ο Άρης «απάντησε» με ένα ουτ έξω από την περιοχή του Μαγιαμπέλα που πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Κνόπλοχ.

Πολύ καλό και γρήγορο παιχνίδι στο πρώτο 15λεπτο του με τον Άρη να το κλείνει με μεγάλη ευκαιρία, αφού το σουτ του Μπένγκστον απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κνόπλοχ. Ο Άρης ανέβασε απόδοση και παίζοντας γρήγορα προσπαθούσε να απειλήσει, ενώ στο 20΄ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Τζόκε να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι. Στο 34΄ σε μια διεκδίκηση ο Μπέν Σαλάμ τραυματίστηκε στον ώμο και αποχώρησε με το φορείο καθώς έγινε και αναγκαστική αλλαγή.

Τρία ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με τον Άρη να έχει ακόμα ένα σουτ με τον Μαγιαμπέλα να είναι άστοχος στέλνοντας τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια!

Στους ίδιους ρυθμούς κύλησε το πρώτο 10λεπτο της επανάληψης με τον Άρη να έχει καλέ ευκαιρίες για να σκοράρει όμως ο Μπαμπίκα δεν τα κατάφερε σε δύο φάσεις που βρήκε. Στην πρώτη έστειλε τη μπάλα έξω, ενώ ο Κνόπλοχ του στέρησε το γκολ στη δεύτερη. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού είχαμε τη φάση του αγώνα με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι αλλά μετά από ένα πεντάλεπτο και εξονυχιστικό έλεγχο και ελέω VAR η απόφαση άλλαξε.

Μετά και τη φάση αυτή και με τις αλλαγές που έκανε η Καρμιώτισσα ανέβηκε και πίεσε τον αντίπαλο της με αποτέλεσμα να έχει δύο πολύ καλές προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία του Βάνα. Τα λεπτά περνούσαν και στο 79΄είχαμε την ευκαιρία για τον Άρη με απευθείας φάουλ του Κακόριν να περνά μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι. Το παιχνίδι είχε μπει στα τελευταία του λεπτά και οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο τα νώτα τους, έχοντας όμως και στο μυαλό τους να απειλήσουν τον αντίπαλο.

Μεγάλη ευκαιρία για την Καρμιώτισσα με τον Ντούμπια να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι και να σώζεται ο Άρης από την παραβίαση της εστίας του στο 88ο λεπτό. Έξι ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων με τον αγώνα να είναι σε κομβικό σημείο. Τελικά ο αγώνας ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 0-0!

 

Κίτρινες: Οικονομίδης / Κακόριν, Μουσούντα

Καρμιώτισσα: Κνόμπλοχ, Τάντι, Σελούτσκα, Μαλόνε, Ντούμπια, Κουλιμπαλί, Ελ Αλουχί, Χούμποτσαν, Οικονομίδης(65΄Γκραντινάρου), Μπεν Σαλάμ(36΄Πονστάφσκι)(65΄Νεοφύτου), Ντούρις(82΄Χατζηβασίλης)

Στον πάγκο: Σπόλιαριτς, Πονσταφσκι, Αβραάμ, Μεντίμορετς, Ανδρονίκου, Καλτσάς, Γκραντινάρου, Χατζηβασίλης, Τζανακάκης, Μήτσο, Χρίστου, Νεοφύτου

 

Άρης: Βανά, Μποακί, Μπέγκτσον(77΄Τζαβέ), Γκομίς(64΄Στεπίνσκι), Γιαγκό, Μαγιαμπέλα, Μουσούντα, Μπρόρσον, Τζόκε(77΄Μόργκαν), Μπαμπίκα(71΄Γιαμπλόνσκι), Κακόριν.

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Μεντιούπ, Πηλέας, Μπράουν, Σικόρσκι, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Πακέ, Γιαμπλόνσκι, Τζιαβέ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy