MVP Ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Βαλεντίν Ρομπέρζ

"Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα κι αν δεν είχα τους συμπαίκτες μου δεν θα πετύχαινα τίποτα"

Το Έπαθλο Cytavision MVP Ποδοσφαιριστής και το Έπαθλο Cytavision MVP Ποδοσφαιρίστριας για το 2022 θα δοθούν σε Βαλεντίν Ρομπέρζ και Άντρη Βιολάρη αντίστοιχα.
Ο Γάλλος αμυντικός, Βαλεντίν Ρομπέρζ ήταν εκ των πρωταγωνιστών στην πορεία του Απόλλωνα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος για την περίοδο 2021-22.

“Ευχαριστώ την Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου γι’ αυτό το βραβείο. Η ανάδειξή μου από τους επαγγελματίες δημοσιογράφους ως τον κορυφαίο του 2022 με τιμάει πάρα πολύ και μου δίνει κίνητρο για ακόμη περισσότερα επιτεύγματα στο μέλλον” ανάφερε και συμπλήρωσε:

“Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα κι αν δεν είχα τους συμπαίκτες μου δεν θα πετύχαινα τίποτα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους συμποδοσφαιριστές μου και το προπονητικό επιτελείο του Απόλλωνα για τη βοήθειά τους». Ο 35χρονος επεσήμανε ότι το 2022 ήταν ξεχωριστό για τον ίδιο “επειδή κατάκτησα τον πιο σημαντικό τίτλο στην καριέρα μου, ενώ κατάφερα να αγωνιστώ για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο με την Εθνική Ανδρών Κύπρου”.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy