Μακρίδης: “Είμαι ενοχλημένος από την εξέλιξη του ματς, δύσκολες στιγμές” (Ηχητικό)

Δηλώσεις Κωνσταντίνου Μακρίδη

Απογοήτευση, αλλά και πίστη εξέφρασε στη διάσκεψη Τύπου ο προπονητής του Απόλλωνα μετά την ήττα (2-0) από την Ομόνοια.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις:

 

“Να πω ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο μας. Τον τελευταίο καιρό δεν του δίνουμε χαρές. Είμαι ενοχλημένος από τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς. Η εμφάνιση δεν μας αφήνει καθόλου ικανοποιημένους. Είναι πραγματικά δύσκολες στιγμές για τον Απόλλωνα. Αυτό που βλέπουμε από την αρχή της σεζόν δεν είναι αυτό που θέλει να βλέπει ο κάθε Απολλωνίστας αλλά και εγώ. Δεν μου αφήνει και πολλά περιθώρια το παιχνίδι. Η Ομόνοια το ήθελε περισσότερο και το κέρδισε. Θα το ξαναπώ όμως ότι με πολλή δουλειά μπορούμε να φέρουμε τον Απόλλωνα εκεί που θέλει ο κάθε Απολλωνίστας. Μας λείπουν αρκετά πράγματα αλλά μέσα από τις προπονήσεις μπορούμε να φέρουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Ξανά ένα μεγάλο συγνώμη στον κόσμο του Απόλλωνα».

Για τα παράπονα του κόσμου: «Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δώσω το 200 τοις εκατό για να καταφέρω να ξανακάνω τον Απόλλωνίστα να απολαμβάνει αυτό που βλέπει».

Για τις μεταγραφές: «Το πιο σημαντικό είναι να βρούμε τρόπους να βελτιώσουμε τους παίκτες που είναι εδώ. Ένας ή δυο παίκτες δεν θα κάνουν τον Απόλλωνα αρκετά διαφορετικό. Αν βρούμε κάτι που θα μας δώσει ποιότητα σίγουρα θα προχωρήσουμε. Σίγουρα οι μεταγραφές δίνουν κάποια έξτρα πράγματα απλά πρέπει να βρεθούν οι κατάλληλοι παίκτες».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy