Σπιλέφσκι: “Ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να είχαμε νικήσει” (video)

Δηλώσεις Αλεξέι Σπιλέφσκι

Με ανάμεικτα συναισθήματα παρουσιάστηκε ο προπονητής του Άρη στη διάσκεψη Τύπου μετά την σημερινή εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι δηλώσεις:

«Δεν είναι θετικά τα συναισθήματα μου. Είμαι περήφανος για του παίκτες μου. Ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο. Ο Άρης επέστρεψε, δεν παίζει το χειρότερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο. Χαίρομαι που είμαι ξανά πίσω στους πάγκους και δίπλα στην ομάδα μου. Η προπονητική μου ομάδα πήγε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά μου έλειψε ο πάγκος. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίξαμε στο νέο μας σπίτι, δεν περίμενα αυτή την υποδοχή από τους φιλάθλους μας.

Για τον αγώνα, αντιμετωπίσαμε έναν δυνατό αντίπαλο, αλλά έπρεπε να είχαμε νικήσει βάσει της απόδοσής μας και γι’ αυτό είμαι στεναχωρημένος. Ήταν μια από τις καλύτερες μας εμφανίσεις, ήμασταν πολύ καλύτεροι. Για να νικήσεις πρέπει να σκοράρεις. Κυριαρχήσαμε, δείξαμε την ποιότητά μας. Θα πάρουμε ανάσες στη διακοπή, εύχομαι καλή συνέχεια στο ΑΠΟΕΛ, καλά Χριστούγεννα σε όλους».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy