Μεξικανός ρεπόρτερ για Μέσι: “Είναι αποτυχημένος, γελάει ο Πελέ με τα τρία του Μουντιάλ”

Ο Μεξικανός ρεπόρτερ Άλβαρο Μοράλες δεν αναγνωρίζει τον Λιονέλ Μέσι ως τον καλύτερο στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος, κερδίζοντας αυτή τη "μάχη" μεταξύ τους.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν τα τελευταία 24ωρα και συνεχίζει να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο κορυφαίος – για πολλούς- ποδοσφαιριστής στην ιστορία του αθλήματος κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο, ολοκληρώνοντας το παζλ της καριέρας του.

Ωστόσο, δεν έχουν όλοι την ίδια άποψη. Ο γνωστός Μεξικανός δημοσιογράφος Άλβαρο Μοράλες τον χαρακτήρισε “αποτυχημένο”, ενώ τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο στη μεταξύ τους μάχη κερδίζει.

“Ο Μέσι έχει μόνο ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και ο κόσμος λέει τώρα ότι είναι ο καλύτερος στην ιστορία, αλλά είναι μια αποτυχία. Ο Πελέ πρέπει να γελάει, με τα τρία του Παγκόσμια Κύπελλά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξακολουθεί να είναι ο καλύτερος, κέρδισε το Euro, το οποίο είναι πιο δύσκολο να το κερδίσει κανείς, και έχει περισσότερα Champions League”, είπε χαρακτηριστικά.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy