Ιστορική πρωτιά και στο Instagram για Μέσι!

Έσπασε τα... κοντέρ και στα social media ο Λιονέλ Μέσι, με την πανηγυρική φωτογραφία του αγκαλιά με το τρόπαιο να ξεπερνάει τα 44 εκατ. likes και να γίνεται η Νο.1 ανάρτηση της ιστορίας του Instagram.

Ακόμη μία πρωτιά για τον Λιονέλ Μέσι, αυτή τη φορά όχι εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών, αλλά στο… τερέν των social media!

Λίγη ώρα μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Αργεντινή, ο «Πούλγκα», ανέβασε ένα πανηγυρικό post στο instagram, με φωτογραφίες από το παιχνίδι με τη Γαλλία, αλλά και με τον ίδιο «αγκαλιά» με το τρόπαιο.

Ένα post που αποδείχθηκε ιστορικό, καθώς μέσα σε λιγότερο από 17 ώρες συγκέντρωσε περισσότερα από 44 εκατομμύρια likes, με αποτέλεσμα να γίνει η δημοφιλέστερη ανάρτηση από αθλητή στην ιστορία του instagram!

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε και πάλι ο 35χρονος άσος της Παρί Σεν Ζερμέν, όταν στα μέσα Νοεμβρίου είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Κριστιάνο Ρονάλντο για λογαριασμό της «Luis Vuitton» , ανάρτηση που «άγγιξε» τις 42 εκατ. αντιδράσεις.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)


sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy