Γιαννέφσκι: “Επιλέξαμε να έχουμε καλή οργάνωση… Οι παίκτες μου έκαναν το μέγιστο απόψε” (video)

Τι ανέφερε ο προπονητής της ΑΕΛ μετά τη σημερινή(11/12) ισοπαλία κόντρα στον Άρη

Διαβάστε όλα όσα είπε μετά τον σημερινό(11/12) αγώνα κόντρα στον Άρη, ο προπονητής της ΑΕΛ, Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Αναλυτικά:

 

Εν συνεχεία στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ανέφερε:

 

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Αρχίσαμε με ένταση, μετά από τρεις ήττες χάσαμε επαφή με την εξάδα, θέλαμε τη νίκη και επειδή ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο Τσίρειο και υπήρχε μια συναισθηματική ατμόσφαιρα. Επιλέξαμε να έχουμε καλή οργάνωση, έπρεπε να επιστρέψουμε στα βασικά μετά από τρεις ήττες, και θέλαμε να βρούμε κάποιες ευκαιρίες. Οι παίκτες μου έκαναν το μέγιστο απόψε, απέναντι σε μια ομάδα με πολλή ταχύτητα δεν επέτρεψαν πολλές ευκαιρίες.

Είναι σημαντικό ότι κρατήσαμε το μηδέν, μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα είδαμε ξανά ότι το πρόβλημα μας είναι το γκολ, μπορούμε να φτιάξουμε την άμυνα, αλλά χωρίς γκολ δεν μπορούμε να κερδίσουμε.

Τώρα πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο ψηλά και να νικήσουμε στο επόμενο παιχνίδι με την ΕΝΠ που έρχεται σύντομα. Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να βρεθούμε ξανά κοντά στην εξάδα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy