ΘΥΡΑ 1: “Αποχαιρετάμε ως Πρωταθλητές το Τσίρειο – Αύριο η πρώτη μας παράσταση στο Νέο γήπεδο”

Ανακοίνωση οργανωμένων Απόλλωνα

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ Απόλλων με ανακοίνωση του αποχαιρετά το Τσίρειο και κάνει κάλεσμα για τα αυριανά εγκαίνια του Νέου Γηπέδου.

Η ανακοίνωση:

“Αδέρφια ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΕΣ,

Να που τελικά έπεσαν οι τίτλοι τέλους για το γέρο-Τσίρειο. Μια πολύχρονη σελίδα της ιστορίας μας φτάνει στο τέλος της, με ένα άδοξο αποχαιρετισμό που ομολογουμένος δεν άξιζε στο γήπεδο όπου ζήσαμε μεγάλες στιγμές, όπου εδραιωθήκαμε σαν ομάδα και σαν οπαδοί. Παρόλα αυτά οι αναμνήσεις και οι στιγμές που ζήσαμε για τόσα χρόνια εκεί θα είναι για πάντα χαραγμένες στις μνήμες μας. Χαρές, λύπες, συγκινήσεις, κλάματα και άλλα τόσα συναισθήματα πάντα θα μας συνδέουν με αυτό το γήπεδο. Εκεί είδαμε όλοι μαζί τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας να ανεβαίνει, να μεγαλώνει και να κατακτά τίτλους και έτσι το αποχαιρετάμε, σαν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!

Έφτασε λοιπόν η στιγμή, μετά από χρόνια αναμονής, ο ΘΡΥΛΟΣ μας να γυρίσει σελίδα στην ιστορία του. Από αύριο αλλάζουμε ποδοσφαιρικό σπίτι και το μέλλον προμηνύεται ακόμα πιο λαμπρό. Αύριο λοιπόν δίνουμε δυναμικό παρόν στα εγκαίνια του νέου γήπεδου στο Κολόσσι, για την πρώτη μας παράσταση σε αυτή την νέα σελίδα. Καλούμε όλο τον περήφανο κόσμο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ όπως φορέσει τα γιορτινά του, με το κασκόλ του και την σημαία στο χέρι, να δώσει μαζικά το παρών του.

Εμείς ως Παν.Συ.Φι. θα βρισκόμαστε από νωρίς στο γήπεδο με τα νέα προϊόντα του συνδέσμου μας που θα είναι διαθέσιμα προς πώληση.

ΟΛΟΙ ΠΑΡΩΝ”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy