ΑΕΛ – Άρης: Δεν “Χ”άρηκε κανείς…

Το τελευταίο ντέρμπι των δύο ομάδων στο Τσίρειο έμεινε στη "λευκή" ισοπαλία

Πραγματικό ντέρμπι στον τελευταίο αγώνα της ΑΕΛ και του Άρη στο Τσίρειο. Δυνατές μονομαχίες, φάσεις όχι όσες θα ήθελαν οι θεατές, μαρκαρίσματα και κάρτες, όμως έλειψε το γκολ παρά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Σχόλιο ημιχρόνου

Χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κύλησε το πρώτο 20λεπτο του αγώνα στο Τσίρειο με τις δύο ομάδες να έχουν απλά κάποιες προϋποθέσεις με καμία από τις δύο να υπερέχει έναντι του αντιπάλου της. Τα σουτ που έγιναν από ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων ήταν άστοχα, ενώ μια αξιόλογη φάση για τον Άρη, κρίθηκε ως οφσάιντ!

Σε μια ξαφνική αντεπίθεση του Άρη στο 35΄, ο Μπάστος έκανε φάουλ έξω από την περιοχή και στην προσπάθεια του τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τη θέση του να παίρνει ο Μπιλοβάρ. Στην εκτέλεση του απευθείας φάουλ ο Μαγιαμπέλα έστειλε τη μπάλα προς τα δίκτυα, με τον Μούριελ να κάνει την απόκρουση του αγώνα και να διώχνει σε κόρνερ, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Μπένγκστον πέρασε μόλις άουτ.

Τελικά το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία χωρίς τέρματα με τον Άρη να υπερέχει λίγο της ΑΕΛ.

 

 

Πολύ δυνατά μπήκε ο Άρης στο δεύτερο ημίχρονο με τον Στεπίνσκι να χάνει τεράστια ευκαιρία με την έναρξη του ημιχρόνου και αφού πήρε πάσα από πλάγια, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με τη μπάλα να μην περνά όπως αποφάνθηκαν οι αρμόδιοι τη γραμμή τέρματος. Στεπίνσκι και Γιαγκό πέρασαν ως αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης.

Τελικά ο ρυθμός έπεσε μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα του κυρίως από τον Άρη που είχε ακόμα ένα γυριστό σουτ του Μπαμπίκα και μέχρι το 70΄δε είδαμε κάτι άλλο! Μετά και το 70΄και μετά από έλεγχο στο VAR, ο διαιτητής απέβαλε με κόκκινη κάρτα του Μουσούντα που έκανε χέρι ενώ ήταν τελευταίος παίκτης. Ο αγώνας πλέον ήταν στην “κόψη του ξυραφιού” και το παιχνίδι άρχισε να γίνετα σκληρό με δυνατά μαρκαρίσματα και την ΑΕΛ να έχει πλέον το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Αν και με δέκα ποδοσφαιριστές ο Άρης πίεζε περισσότερο την ΑΕΛ και έβγαινε πολύ συχνά και γρήγορα στην επίθεση κυρίως από πλάγια, έχοντας και κάποιες στημένες φάσεις που δεν είχαν αποτέλεσμα όμως. Καλές προυποθέσεις είχε και η ΑΕΛ λίγα λεπτά πριν τη λήξη του 90λεπτου.

Εφτά ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων, αφού οι διακοπές ήταν αρκετές μετά από φάουλ και μικροτραυματισμούς. Η τελευταία ευκαιρία άνηκε στην ΑΕΛ μετά από στημένο και κεφαλιά του Τεισέιρα, όμως δεν βρήκε στόχο, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται στο ισόπαλο 0-0!

 

Κίτρινες: Μπάστος, Τεισέιρα, Μιλιτσεάνου, Τσιμπόλα, Μεντόγιεβιτς / Γκομίς, Μπένγκστον, Μόργκαν, Μπρόρσον

Κόκκινες: Μουσούντα

ΑΕΛ: Μούριελ, Τεϊσέιρα, Μπάστος(37΄Μπιλοβάρ), Μεντόγεβιτς(84΄Νταβόρ), Κάσας, Μιραλάς(81΄Πααπαφώτης), Σάντος, Τσιμπόλα, Μιλιτσεάνου(68΄Μπεραχίνο), Σις(69΄Μακρής), Τζιαλμά

Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Φραντζής, Νταβόρ, Μπεραχίνο, Παπαφώτης, Τσέποβιτς, Μακρής, Παντελή, Ανδρέου, Σιλβέστρος, Μπιλοβάρ, Κοντινέλα.

 

Αρης: Βανά, Καζού(46΄Γιαγκό), Μποακιέ, Μπέγκτσον(80΄Γιαμπλόνσκι), Μπράουν, Γκομίς(46΄Στεπίνσκι), Μαγιαμπέλα(68΄Τζαβέ), Στρούσκι, Μουσούντα, Μπρόρσον, Μπαμπίκα

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Γιαντάλ, Πηλέας, Σικόρσκι, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Γιαγκό, Μονέ-Πακέ, Γιαμπλόνσκι, Τζαβέ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy