Νίκη και κορυφή η ΑΠΕΑ – Νίκες για Κούρη και ΑΕΠΠ, ισοβαθμούν στη 2η θέση

Με τις αναμετρήσεις της 9ης αγωνιστικής συνεχίστηκε το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Νέων Κ-19 Γ’ Κατηγορίας.

Στο ντέρμπι η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου επικράτησε με ανατροπή 2-1 του ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος και ανέβηκε στην κορυφή με 21 βαθμούς.

Ο Πιέριος Γρηγορίου στο 34ο λεπτό έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και η ΑΠΕΑ έφτασε στη νίκη από τέρματα του Τζέϊμς στο 62ο λεπτό με πέναλτι και στο 88ο λεπτό.

Στη δεύτερη θέση με 19 βαθμούς ανέβηκε ο Κούρης Ερήμης που με γκολ του Μάριου Σάββα στο 83ο λεπτό επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΝΑ.

Τον ίδιο απολογισμό (19 βαθμούς) έχουν και οι ομάδες που βρίσκονται στις θέσεις 3-6. Η Αναγέννηση Δερύνειας, η ΕΝΑΔ, η ΑΕΠ Πολεμιδιών και ο ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος.

Η ΑΕΠ νίκησε με 2-1 την ΕΝΑΔ με το δεύτερο γκολ να σημειώνεται στο 90+4 από τον Ειρηναίο Κωνσταντίνου, εκτός έδρας επικράτηση της Αναγέννησης Δερύνειας επί του Ηρακλή Γερολάκκου με 2-1, με το γκολ της νίκης να σημειώνεται στο 90ο λεπτό από τον Χρίστο Ψάλτη.

Στους 18 βαθμούς βρίσκεται ο Χαλκάνορας και στους 15 ο ΑΣΙΛ Λύσης αλλά με αγώνα λιγότερο, καθώς ο αγώνας ΑΣΙΛ – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς δεν έγινε λόγω αδυναμίας καθόδου της φιλοξενούμενης ομάδας.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Κούρης Ερήμης – ΑΠΟΝΑ 1-0
Ηρακλής Γερολάκκου – Αναγέννηση Δερύνειας 1-2
Χαλκάνορας – Ολυμπιάς Λυμπιών 5-2
Εθνικός Λατσιών – Ασπίς Πύλας 2-2
ΑΕΠ Πολεμιδιών – ΕΝΑΔ 2-1
Πέγεια – ΠΟ Ορμήδειας 1-6
ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος 2-1

Ο αγώνας Εληά Λυθροδόντα – ΠΟ Ξυλοτύμπου δεν άρχισε λόγω της παρουσίας μόνο έξι ποδοσφαιριστών από τη γηπεδούχο ομάδα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy