ΘΥΡΑ 3 για Σοφοκλέους: “Ο κύκλος του ξεκάθαρα έχει κλείσει, η παρούσα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος να αποχωρήσει οριστικά”

Ανακοίνωση από ΘΥΡΑ 3 για τις τελευταίες εξελίξεις στο οικοδόμημα της ομάδας

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ μέσω ανακοίνωση τους καλούν τον Ανδρέα Σοφοκλέους και την διοίκηση του να αποχωρήσει από το τιμόνι της ομάδας.

ΑΕΛ: Εξελίξεις με Σοφοκλέους και Σωματείο – Επιστολή για μη ανανέωση της συνεργασίας

Η ανακοίνωση:

“Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, το Δ.Σ του Σωματείου μέσω επιστολής γνωστοποίησε στον πρόεδρο της εταιρείας που διαχειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, πως η παρούσα σύμβαση δεν πρόκειται να ανανεωθεί με τους υφιστάμενους όρους. Η συγκεκριμένη στάση μας βρίσκει σύμφωνους ως ένα βαθμό, από την άλλη όμως, η δική μας θέση είναι όπως η παρούσα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος αποχωρήσει οριστικά από το τιμόνι της ομάδας και να μην συνεχίσει ούτε με πιο ευνοϊκούς για το Σωματείο όρους.

 

Δεν είμαστε εμμονικοί, ούτε έχουμε κάτι προσωπικό με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής Α.Ε.Λ, αντιθέτως πιστεύουμε ότι έχει προσφέρει αρκετά, αλλά είναι ευρέως πλέον αποδεκτό από τον κόσμο της ομάδας, ότι κύκλος του ξεκάθαρα έχει κλείσει. Εμείς μέσω επιστολής στις 19/09/22 όταν η ομάδα πήγαινε κατά διαόλου, υποσχεθήκαμε στον συγκεκριμένο, ότι θα κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μέχρι το τέλος της χρονιάς και όχι περισσότερο, βάζοντας πλάτη και ενεργοποιώντας κάθε κομμάτι του οργανισμού που λέγεται Α.Ε.Λ, μόνο και μόνο για να σωθεί η ομάδα.

 

Η ποδοσφαιρική Α.Ε.Λ την δεδομένη στιγμή έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα καταλαβαίνουν και θα νιώθουν το βεληνεκές του Συλλόγου, θα είναι εκεί full time και όχι part time και πάνω απ’ όλα θα έχουν όραμα και πλάνο για να γιγαντώσουν αυτή την ομάδα.

 

Δεν είναι η στιγμή να αναλύσουμε περαιτέρω τα πράγματα. Εμείς πιστεύουμε ότι θα υπάρξει κατανόηση εκ μέρους της πλευράς της ποδοσφαιρικής Α.Ε.Λ και θα γίνει μια ομαλή μετάβαση, χωρίς εντάσεις με μοναδικό γνώμονα το καλό του Συλλόγου.

 

ΥΓ: Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους της πόλης θα τοποθετηθούμε σε μεταγενέστερο στάδιο”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy