Μακρίδης: “Είμαι σίγουρος ότι θα πάρουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει, έχουμε καλούς παίκτες κάνουμε ευκαιρίες, θα έρθουν τα γκολ” (Ηχητικό)

Δηλώσεις Κωνσταντίνου Μακρίδη

Ο προπονητής του Απόλλωνα στη διάσκεψη Τύπου δήλωσε την σίγουρα του για την συνέχεια, παρά την ήττα(1-0) από την ΑΕΚ και εξέφρασε την ικανοποίηση του από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Ενώ συμπλήρωσε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη έκανε ευκαιρίες και δικαιούτο την νίκη. Για το θέμα του γκολ είπε ότι θα έρθει και πιστεύει στους παίκτες.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις στο ηχητικό του Lemesosinsports.com:

 

“Κάναμε ένα ημίχρονο πολύ ισορροπημένο, απέναντί σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Το δεύτερο ημίχρονο χάσαμε λίγο την αυτοσυγκέντρωση μας, δεν μπήκαμε καλά τα πρώτα 15 λεπτά και αυτό μας στοίχησε. Νομίζω πως στη συνέχεια για 25 περίπου λεπτά παίξαμε πολύ καλά. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν κερδίζει αυτός που χάνει τα περισσότερα, αλλά αυτός που σκοράρει. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνολική εμφάνιση των παικτών. Σε μεγάλο βαθμό και για μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν καλύτεροι. Με αυτές τις εμφανίσεις και αυτή την ενέργεια να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα ξαναπάρουμε τον Απόλλωνα εκεί που του αξίζει. Να ευχαριστήσω ξανά τους ποδοσφαιριστές μου, όχι μόνο αυτούς που αγωνίστηκαν αλλά όλους για τη συνέπεια και την αφοσίωση που έδειξαν αυτές τις εβδομάδες».

Για το επιθετικό πρόβλημα: «Διαφωνώ με αυτό. Έχουμε αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές στην επίθεσή. Θα βρούμε τη λύση. Όσο έρχονται οι ευκαιρίες θα έρθουν και τα γκολ. Είμαι σίγουρος για τους παίκτες που έχουμε».

Για το ότι ο Απόλλωνας έχασε αρκετό έδαφος για το πρωτάθλημα: «Ο Απόλλωνας πάντα θα πρωταγωνιστεί. Εμείς βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι η ΑΕΛ και στο τέλος της χρονιάς θα δούμε που θα είμαστε».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy