Φανούριος: “Όταν δεν βάζουμε γκολ αυτά θα έχουμε…” τι είπε για παραπτώματα και τραυματίες(Ηχητικό)

Δηλώσεις Φανούριου Κωνσταντίνου μετά την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μιλώντας στη κάμερα της Primetel μετά τον αγώνα τόνισε ότι όταν δεν σκοράρεις, δεν κερδίζεις. Ενώ συμπλήρωσε ότι είναι και θέμα ψυχολογίας.

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις στο ηχητικό του Lemesosinsports.com 

 

«Όσο δεν βάζουμε γκολ αυτά θα έχουμε. Ο Απόλλωνας πάλεψε όμως όταν δεν έχεις το γκολ, για διάφορους λόγους, δεν θα πάρεις τη νίκη. Η ΑΕΚ μέχρι την φάση του γκολ είχε ένα δεκάλεπτο. Όταν δεν βάζεις γκολ δεν παίρνεις βαθμούς. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε, σίγουρα δεν είναι αυτό που προσδοκούσαμε να δώσουμε. Η βαθμολογία είναι ντροπιαστική, θα στηρίξουμε τον Κωνσταντίνο και τώρα και τώρα τον Ιανουάριο. Είμαστε απογοητευμένοι, αδικούμε τον εαυτό μας. Είναι μια δύσκολη χρονιά όπως εξελίσσεται, η ομάδα θέλει βοήθεια».

Για τους ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής: «Είναι ψέματα πως κάποιοι είναι στα δεύτερα. Έμειναν εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς λόγω των Εθνικών. Ο Ίλιεφ, ο Χάμπος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy