Απόλλων: Πήγε με προβλήματα… έφυγε με την ήττα!!!

Παρά την προσπάθεια που εξάσκεισαι μετά το γκολ που δέχθηκε ο Απόλλωνας, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ

Οι μαζεμένες απουσίες των “γαλάζιων”, άλλες από τραυματισμούς και άλλες από πειθαρχικά παραπτώματα δεν άφησαν τον Απόλλωνα να παίξει όπως θα ήθελε. Ο Απόλλωνας με τις αλλαγές που έκανε μετά που δέχτηκε το γκολ με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου από τον Πονς, έκανε την προσπάθεια του έπειξε μπάλα, όμως χαράμισε πολλά λεπτά στον αγώνα και ο χρόνος δεν του αρκούσε τελικά, με αποτέλεσμανα δεχθεί την ήττα με 1-0!

Μοιρασμένο σε φάσεις το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι στο «ΑΡΕΝΑ» με τον Απόλλωνα να μπαίνει καλύτερα στον αγώνα αλλά την ΑΕΚ να ισορροπεί και να έχει κι αυτή τις δικές της φάσεις.

Ο Απόλλωνας έχασε τις ευκαιρίες του με Νταμπό και Πίττα να έχουν σουτ που δεν έφεραν αποτέλεσμα, ενώ η ΑΕΚ «απάντησε» με τον Άλτμαν, όμως και στις δύο φάσεις ο Γιοβάνοβιτς δήλωσε παρών. Στο 41΄η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε χέρι που έγινε από τον Βουκασίν όμως το VAR δεν το θεώρησε παράβαση και το παιχνίδι συνεχίστηκε. Μετά και τα τρία λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0!

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Πονς για την ΑΕΚ και αφού η μπάλα του στρώθηκε στην περιοχή έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, με τον Απόλλωνα πλέον να θέλει να αντιδράσει. Κάποιες προϋποθέσεις με Πίττα και πάλι και Νταμπό πήγε να απειλήσει όμως η ΑΕΚ ήταν αυτή που ήταν πολύ επικίνδυνη. Ο Γιοβάνοβιτς ήταν εκεί και έσωζε την ομάδα του αφού η ΑΕΚ είχε πάρει τον έλεγχο και ήταν καλύτερη σε μία ώρα αγώνα.

Μετά από ώρα ο Απόλλωνας προσπάθησε να απειλήσει και αφού έγιναν κάποιες αλλαγές, όμωςη άμυνα της ΑΕΚ στο 70΄ έδιωξε. Ο Απόλλωνας έβαλε μεγάλη πίεση και με τον Νταμπό μέσα σε ένα δίλεπτο έχασε κλασσικές ευκαιρίες. Ένα σουτ πέρασε έξω και ένα απέκρουσε ο Πίριτς και έσωσε την ομάδα του. Κόντρα στη ροή του αγώνα στα τελευταία λεπτά ο Τρισκόφσκι έφυγε μόνος ο διαιτητής θεώρησε ότι ανατράπηκε αλλά το VAR επενέβει και ακύρωσε ο διαιτητής την κόκκινη δίνοντας κίτρινη για αγκωνιά στον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.

Η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα συνεχίστηκε, όμως στην τελική προσπάθεια υστερούσε. Στις καθυστερήσεις είχαμε ένα σουτ του Ντιγκινί που κόντραρε και έφυγε σε κόρνερ αλλά δόθηκε άουτ λανθασμένα. Τελικά μετά και το τέλος των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Απόλλωνα να χάνει με 1-0 από την ΑΕΚ με γκολ του Πονς!

Κίτρινες: Τόμοβιτς, Τρισκόφσκι / Μαυρίας, Ρομπέρζ, Γιοβάνοβιτς

ΑΕΚ: Πίριτς, Τόμοβιτς, Λέδες, Λόπες(73΄Τρισκόφσκι), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Ροσάλες, Πονς(87΄Μάμας), Γκιούρτσο(72΄Σανχούρχο), Άλτμαν(87΄Κάσας), Ασάντε(61΄Φαράζ)

Στον πάγκο: Γκόρτιτς, Μίκελ, Κάσας, Σανχούρχο, Ρόμο, Τρισκόφσκι, Φαράζ, Ολατούντζι, Εγγλέζου, Χριστοφόρου, Ανδρέου, Μάμας.

 

Απόλλωνας: Α. Γιοβάνοβιτς, Β. Γιοβάνοβιτς, Πίττας, Νταμπό(83΄Ζράντι), Σπόλιαριτς(68΄Χαμάς), Ρομπέρζ, Βα(68΄Χεντί), Ντιγκινί, Αλεσάμι, Μαυρίας(83΄Φιλιώτης), Κολ.

Στον πάγκο: Πεϊσότο, Δημητρίου, Πεϊμπέρνς, Αρτυματάς, Μαλεκκίδης, Χαμάς, Ποντικός, Παναγιώτου, Σαχαρ, Χέντι, Ζράντι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy