Οι 11άδες στο Αγγλία – Ιράν, μέσα ο Μαγκουάιρ και δύο παίκτες της ΑΕΚ

Βασικός θα είναι στο πρώτο ματς της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο ο Χάρι Μαγκουάιρ.

Ο πολυσυζητημένος στόπερ βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για την αναμέτρηση με το Ιράν (15:00).

Συγκεκριμένα τα «τρία λιοντάρια» θα παραταχθούν με διάταξη 4-3-3, έχοντας στο τέρμα τον Πίκφορντ και στην άμυνα -από δεξιά προς τα αριστερά- τους Τρίπιερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ και Σο.

Οι Μπέλιγχαμ, Ράις, και Μάουντ θα είναι η τριάδα στα χαφ, ενώ στην επίθεση οι Σάκα και Στέρλινγκ θα πλαισιώνουν από τα άκρα τον προωθημένο Κέιν.

Όχι έναν, αλλά δύο παίκτες βασικούς έχει η ΑΕΚ σε αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο Εσχάν Χατζισαφί και ο Μιλάντ Μοχαμάντι επελέγησαν στο βασικό σχήμα του Ιράν από τον Κάρλος Κεϊρόζ για την αναμέτρηση με την Αγγλία (15:00).

Ο πρώτος θα παίξει ως κεντρικός χαφ, ρόλο που έχει συνηθίσει με το εθνόσημο, ενώ ο δεύτερος στη φυσική του θέση, του αριστερού μπακ, αλλά πιθανότατα σε ρόλο μπακ-χαφ σε διάταξη 3-5-2 (ή… 5-3-2).

Αναλυτικά η σύνθεση του Ιράν: Μπεϊρανβάντ, Μοχαράμι, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Γιάχανμπαχς, Πουραλιγκάνι, Ταρέμι, Τσέσμι, Καρίμι, Χοσεϊνί, Νουρολάχι.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy