Με επιτυχία το 18ο Παγκύπριο Πρωτάθλημα και ο 2ος Διεθνής Αγώνας Κλειστής Κωπηλασίας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 από τις  3-8 μμ. στην Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Παλώδιας στη Λεμεσό., το 18ο  Παγκύπριο Πρωτάθλημα Κλειστής Κωπηλασίας. Το Πρωτάθλημα διεξήχθει παράλληλα με το 2ο  Διεθνή Αγώνα Κλειστής Κωπηλασίας (2nd Cyprus Indoor Rowing Challenge) που διοργάνωσε  το Κωπηλατικό Κέντρο Λεμεσού και το Σωματείο Περικλής Δημήτριου μέλη της Ομοσπονδίας μας .

Τους αγώνες τίμησαν με την παρουσία τους ο  Δήμαρχος Ύψωνα κ. Παντελής Γεωργίου, ο  κ. Μιχαλής Μιχαηλίδης Επιστημονικός Προϊστάμενος του Κέντρου Αθλιατρικών  Ερευνών Κύπρου, το πρώην  Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ κ. Στέλιος Στυλιανού  και ο κ. Γιάννος Ζησιμίδης εκ μέρους του Αθλητικού Γραφείου του Δήμου  Λεμεσού.

Σε χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας κ. Χριστόδουλος Χριστοδούλου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για την άρτια διοργάνωση των αγώνων. Ευχαρίστησε επίσης όσους τίμησαν με την παρουσία τους  τους αγώνες. Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν στον στο Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Παλώδιας και Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας για την παραχώρηση της αίθουσας για την διεξαγωγή των αγώνων.

Η Ομοσπονδία τίμησε τον κ. Στέλιο Στυλιανού  για την διαχρονική του στήριξη  προς την Κυπριακή Κωπηλασία, κ. Στυλιανού για την στήριξη  του προς την Ομοσπονδία, που επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά με την  παρουσία του στους αγώνες.

Ο πρόεδρος ευχαρίστησε επίσης  τον  ΚΟΑ και το διαχρονικό μας  χορηγό  ΟΠΑΠ  και τους χορηγούς , UNICARS και Medochemie.

Στο αγωνιστικό μέρος συμμετείχαν 49 αθλητές από 5 διαφορετικά  Σωματεία και Ομίλους. Πρώτος στον πίνακα μεταλλίων ήταν το Σωματείο Νηρέας Ύψωνα με 4 χρυσά,  3 αργυρά,  δεύτερο το Κωπηλατικό Κέντρο Λεμεσού με 4  Χρυσά, 1 Αργυρό και 5 Χάλκινα στην και στη τρίτη θέση ο Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου . Ο Αθλητικός και Κωπηλατικός Σύλλογος Μαρίνας  Λεμεσού με 1 χρυσό, 1 αργυρό και 1 χάλκινο έλαβε την τέταρτη θέση. Στην πέμπτη θέση  ο Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού με 3 αργυρά και 3 χάλκινα.

 

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ

16 Νοεμβρίου 2022

 

  ΣΩΜΑΤΕΙΟ/ ΟΜΙΛΟΣ ΧΡΥΣΟ ΑΡΓΥΡΟ ΧΑΛΚΙΝΟ
1 Σωματείο Νηρέας Ύψωνα 4 3 0
2 Κωπηλατικό Κέντρο Λεμεσού 4 1 5
3 Ναυτικός Όμιλος Αμμοχώστου 3 2 1
4 Αθλητικός και Κωπηλατικός Σύλλογος Μαρίνας Λεμεσού 1 1 1
5 Ναυτικός Όμιλος Λεμεσού 0 3 1

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy