Απίστευτα πράγματα – Οριστική διακοπή – Πάει για… 0-5 στα χαρτιά!

Απίστευτα πράγματα στο Σαρλερουά-Μαλίν, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0, αλλά τους οπαδούς να πετούν συνεχώς φωτοβολίδες και τον διαιτητή να διακόπτει το ματς, το οποίο θα κριθεί στα χαρτιά

Παρότι οι γηπεδούχοι βρισκόντουσαν μπροστά στο σκορ, οι οπαδοί τους τούς στέρησαν το προβάδισμα με το παιχνίδι να διακόπτεται οριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, ο διαιτητής είχε διακόψει ήδη την αναμέτρηση δύο φορές μέχρι την ανάπαυλα, καθώς οι οπαδοί της Σαρλερουά πετούσαν συνεχώς φωτοβολίδες και μπαλάκια του τένις στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, προειδοποίησε πως αν ξανασυμβεί, η διακοπή θα είναι οριστική.

Οι φίλαθλοι των «ζεβρών» έδειξαν να μη συμμορφώνονται με την παρατήρηση, συνεχίζοντας σα να μην συμβαίνει τίποτα τις ρίψεις, με τον ρέφερι να διακόπτει οριστικά το αγώνα και να στέλνει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια από το 69ο λεπτό. Πλέον, το παιχνίδι θα κριθεί στα χαρτιά, με τη Σαρλερουά να κινδυνεύει να το χάσει λόγω της ανάρμοστης συμπεριφοράς των οπαδών της με 5-0 άνευ αγώνα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy