Οι αγώνες της Εθνικής Νέων – Αρχίζει με Σουηδία

Την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19 της UEFA η Εθνική μας ομάδα των Νέων.
Η Κύπρος συμμετέχει στον τρίτο όμιλο της προκριματικής φάσης, μαζί με τη Σουηδία, την Ουκρανία και το Κόσοβο και όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Σουηδία.Πρώτος μας αντίπαλος η Σουηδία στις 17 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στο NYA Parken-Norrkoping.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στον όμιλο μας:

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου
14:00 Ουκρανία – Κόσοβο
19:30 Σουηδία – Κύπρος

Κυριακή 20 Νοεμβρίου
14:00 Ουκρανία – Κύπρος
19:30 Σουηδία – Κόσοβο

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου
19:00 Κόσοβο – Κύπρος
19:00 Σουηδία – Ουκρανία
Στον Elite Round θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου μας. Θα προκριθεί επίσης η καλύτερη 3η ομάδα από τους 13 ομίλους της προκριματικής φάσης.Η κλήρωση για την επόμενη φάση θα γίνει στις 8 Δεκεμβρίου και προκρίθηκαν ήδη Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Αγγλία, Εσθονία, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Λετονία, Λουξεμβούργο, Βόρεια Ιρλανδία, Πολωνία, ΕΪΡΕ, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Ισπανία, Τουρκία και η Ολλανδία χωρίς αγώνες.

Εκτός από τον όμιλο μας, δεν έχουν ακόμη αρχίσει οι αγώνες στον όγδοο, δέκατο και ενδέκατο όμιλο.

Η τελική φάση θα διεξαχθεί στη Μάλτα από τις 3 μέχρι τις 16 Ιουλίου 2023 και εκεί θα λάβουν μέρος οι επτά νικητές των ομίλων του Elite Round και η Μάλτα, που ως διοργανώτρια χώρα δεν συμμετέχει σε προκριματικές φάσεις.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy