Βάφτηκε μπλε το Βαρωσιώτικο ντέρμπι – Στυγμιότυπα

Η Ανόρθωση πήρε το βαρωσιώτικο ντέρμπι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα και την προσπέρασε στη βαθμολογία

Η Ανόρθωση κέρδισε την Νέα Σαλαμίνα με 2-1 και έφτασε. Αυτή ήταν η 4η νίκη σε 10 αγώνες 10. Η Κυρία έφτασε στους 14 βαθμούς και στην 6η θέση. Στους 13 έμεινε η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη που γνώρισε την 5η της ήττα.

Η Ανόρθωση άνοιξε το σκορ στο 7ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φαουλ του Κίκο και η Νέα Σαλαμίνα ισοφάρισε στο 15ο λεπτό με τον Άδωνη. Η Ανόρθωση πήρε και πάλι κεφάλι στο σκορ στο 43ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαμπό, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Δοκάρι ο Φράγκος στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο άσος της Νέας Σαλαμίνας με δυνατό σουτ σημάδεψε το κάθετο δοκάρι του Λόρια χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Φερέιρα και Νινγκά έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες σε διάστημα πέντε λεπτών. Αρχικά ο Φερέιρα στο 54ο λεπτό έκανε το σουτ με την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω και στο 59ο λεπτό ο Νινγκά έκανε την κεφαλιά και ο Μελισσάς έπεσε και έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα.

Ανόρθωση: Λόρια, Μπαϊσίνιο, Κορέια (55’Γουαρίς), Ράντονιτς (55’ Νινγκά), Φερέιρα (66’ Χρυσοστόμου), Αντωνίου, Κίκο, Σάμπο (66’ Χριστοφή), Πάντσεον, Κορρέα, Ιωάννου (88′ Χριστοδουλόπουλος)

Νέα Σαλαμίνα: Μελισσάς, Σεργίου, Άδωνη, Κατσικάς, Μάντζεκ, Κλίμοβιτς (63’ Μιγκελίτο) Φράγκος (63’ Μαργκάσα), Τολεμές (55’ Ντορεγκαράι), Οφόρι, Τιάγκο (46’ Μποτεάκ), Φελίπε (78’ Τσίκο)

Κίτρινες: Κορέια, Σαμπό, Αντωνίου, Χρυσοστόμου, Γουαρίς, Κίκο / Τιάγκο, Οφόρι, Φελίπε
Κόκκινες:

Διαιτητής: Bebek Ivan
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Pajic Luka
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Vukovic Dejan
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Σολωμού Δημήτρης
AVAR: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Παρατηρητής: Δημητρίου Ανδρέας

Παρακολουθείστε τα στιγμιότυπα:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy