Έβαψαν «πράσινο» το ντέρμπι… Μπρούνο και Κακουλλής

Μετά από καίρο νίκη για την Ομόνοια με 2-0 κόντρα στην Ανόρθωση

Η Ομόνοια επικράτησε με 2-0 της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ, σε αγώνα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Τρίποντο-λύτρωση με Μπρούνο και Αντρόνικο!
Μόλις στο 3ο λεπτό η Ομόνοια απείλησε με σουτ του Παπουλή από πλάγια εντός περιοχής, με την μπάλα να χτυπά στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Η απάντηση της Ανόρθωσης ήρθε δύο λεπτά μετά, με τον Ουάρντα να μην βρίσκει στόχο από ευνοϊκή θέση μέσα από την περιοχή της Ομόνοιας. Στο 21ο λεπτή η Ομόνοια είχε άλλη μια καλή φάση, όμως, ο Λόρια απόκρουσε το σουτ του Ανσαριφάρντ.

Στην συνέχεια δεν δημιουργήθηκε κάτι αξιόλογο, μέχρι το 43ο λεπτό, σημείο που η Ομόνοια άνοιξε το σκορ. Ο Παπουλής βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Μπρούνο ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Λόρια και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, σκορ με το οποίο πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο 65ο λεπτό, ήρθε η πρώτη καλή στιγμή για το δεύτερο ημίχρονο. Ο Φερέιρα εντός περιοχής έκανε το σουτ, όμως ο Ουζόχο απόκρουσε την μπάλα. Στο 71ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχανε ξεκάθαρη ευκαρία, αλλά δεν μπόρεσαν να ισοφαρίσουν. Ο Φερέιρα έδωσε στον Χριστοδουλόπουλο ο οποίος απο το ύψος του πέναλτι και σε κενό τέρμα, δεν βρήκε στόχο.

Στο 74ο λεπτό και στο 75ο η Ομόνοια απείλησε δύο φορές. Στην πρώτη, παίκτης της Ανόρθωσης έδιωξε στην γραμμή ενώ στην συνέχεια ο Λόρια απόκρουσε σουτ του Ανσαριφάρντ. Η Ανόρθωση στο 80 λεπτό απείλησε εκ νέου, όμως και πάλι δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Ράντονιτς με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα εκτός.

Και αφού η Ανόρθωση δεν σκόραρε σε ξεκάθαρες φάσεις, ήρθε η Ομόνοια να πετύχει δεύτερο γκολ και να πάρει γερό προβάδισμα. Στο 86ο λεπτό ο Μπεζούς βρήκε με ωραία μπαλιά τον Κακουλλή ο οποίος υποδέχθηκε την μπάλα, εντός περιοχής και με πλασέ νίκησε τον Λόρια για το 2-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy