Άρης: Πέρασε δύσκολα στην Περιστερώνα… αλλά τα κατάφερε!

Κέρδισε με 2-1 τη Δόξα και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς

Αν και δυσκολεύτηκε ο Άρης πέρασε από την Περιστερώνα κερδίζοντας τη Δόξα με 2-1, πήρε άλλη μια νίκη και τρις υπερπολύτιμούς βαθμούς και ανέβηκε στους 21 και στη 2η θέση της βαθμολογίας. Στρούσκι και Μπρόρσον έδωσαν τη νίκη στην “Ελαφρά ταξιαρχία” στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής κόντρα στη Δόξα που είχε ισοφαρίσει προσωρινά με τον Σόπτζικ.

Υστέρησε στο πρώτο ημίχρονο από προηγούμενες του εμφανίσεις ο Άρη παρόλα αυτά κατάφερε να προηγηθεί με τον Στρούσκι μετά από παράλληλη πάσα του Μπαμπίκα πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο. Στη συνέχεια έδωσε χώρο στους γηπεδούχους που κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 21ο λεπτό με κεφαλιά του Σόπτζικ μετά από στημένο.

Μέχρι και το τέλος του ημιχρόνου δεν είδαμε πολλά, παρά μόνο κάποιες προϋποθέσεις από τις δύο ομάδες αφού παιζόταν κυρίως παιχνίδι κέντρου, με τη Δόξα να έχει τη ψυχολογία και να θέλει να απειλήσει. Ο Άρης είχε ι αυτός τις δικές του φάσεις, όμως μετά το ένα λεπτό καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με φάση πέναλτι για τον Άρη, αφού ο Μεσέν για τη Δόξα που στη συνέχεια δέχθηκε κόκκινη κάρτα, έκοψε τη μπάλα με το χέρι. Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Κακόριν με τον Σισκόφκι να τον κερδίζει και να το αποκρούει. Πλέον ο Άρης με αριθμητικό πλεονέκτημα προσπαθούσε να βρει τους χώρους για να απειλήσει, αφού η Δόξα με δέκα ποδοσφαιριστές οπισθοχώρησε.

Ο Άρης όπως ήταν φυσικό άρχισε να πιέζει καθώς έκανε και καρέ αλλαγών μέχρι και το68ο λεπτό, ενώ είχε και μια μεγάλη ευκαιρία ε το σουτ του Μπένγστον να περνά μόλις έξω. Η Δόξα είχε παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα μια φάση που βρήκε σε ετοιμότητα τον Βάνα, Είκοσι λεπτά πριν το τέλος ήρθε το δεύτερο γκολ του Άρη με τον Μπρόρσον που προωθήθηκε σε κόρνερ και αφού ο Σικόρσκι δεν τα κατάφερε η μπάλα έφτασε στον Σουηδό αμυντικό που την έστειλε στα δίκτυα.

Η Δόξα προσπάθησε να ισοφαρίσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Τινζανί που είχε περάσει ως αλλαγή με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό. Ο Άρης προσπαθούσε να κρατήσει μπάλα και να περάσει ο χρόνο όμως δυσκολευόταν αφού οι γηπεδούχοι ρίσκαραν για την ισοφάριση. Εφτά ήταν τα λεπτά των καθυστερήσεων αφού εκτός από τις αλλαγές είχαμε και χρήση του VAR. Τελικά δεν άλλαξε κάτι με τον Άρη να παίρνει μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στη Δόξα!

 

Κίτρινες: / Μπρόρσον, Καζού, Μαγιαμπέλα, Μουσούντα

Κόκκινες: Μεσέν

Δόξα: Σισκόφσκι, Μεσέν, Αντενόν, Μπένι(72΄Ασαμόα), Ίλιτς(79΄Φαουάζ), Ιωσηφίδης(54΄Τραιτσέφσκι), Κοβάσεβιτς, Καραμανώλης(72΄Ρονταλέγκα), Βαγιέχο, Σόμπτζικ(79΄Τινζανί), Μέσκα.

Στον πάγκο: Πρινιωτάκη, Τιτζανί, Σαντίκ, Ασαμόα, Ίντζια, Ρονταλέγκα, Αμπντουλαχί, Παυλίδης, Φασουλιώτης, Τραϊτσέφσκι, Ναγκάρ, Κάργκμπο, Φαουάζ

 

Άρης: Βανά, Καζού, Μποακέ, Μπένγκτσον(67΄Μαγιαμπέλα), Στεπίνσκι(62΄Σικόρσκι), Στρούσκι(62΄Σπόλιαριτς), Μουσούντα, Μπρόρσον, Σόκε, Μπαμπίκα(67΄Τζαβέ), Κακόριν(80΄Μόργκαν)

Στον πάγκο: Χρυσοστόμου, Σωφρονίου, Μεντιούμπ, Πηλές, Μπράουν, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Ντελμίρο, Μαγιαμπέλα, Γιαμπλόνσκι, Τζαβέ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy