Υποδέχεται την Ομόνοια η ΑΕΛ, δύσκολη έξοδος κόντρα στην Ε.Ν.Π ο Απόλλωνας

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ BASKET LEAGUE

Ανοίγει την Παρασκευή η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της ΟΠΑΠ Basket League με τη διεξαγωγή δύο παιχνιδιών. Άλλος ένας αγώνας είναι ορισμένος να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, ενώ το μενού περιλαμβάνει και δύο αναμετρήσεις που θα γίνουν την Κυριακή. Ρεπό έχει ο Αχιλλέας Καϊμακλίου.

ΕΘΑ-ΑΠΟΕΛ

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου – 17:30 / Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος» Ελευθερία

Το πρώτο παιχνίδι της αγωνιστικής θα γίνει ανάμεσα στην ΕΘΑ και τον ΑΠΟΕΛ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκες και θέλουν να δώσουν συνέχεια. Η ομάδα της Έγκωμης σε τρεις αγώνες πήρε δύο νίκες, ενώ οι «γαλαζοκίτρινοι» μετρούν το απόλυτο σε δύο παιχνίδια.

ΑΠΟΠ-Ανόρθωση

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου – 19:00 / Αίθουσα «Άκης Κλεάνθους»

Διακαώς θέλουν το ροζ φύλλο ΑΠΟΠ και Ανόρθωση που τίθονται αντιμέτωποι στην Πάφο. Η παφιακή ομάδα αγνοεί τη νίκη καθώς ηττήθηκε στους δύο αγώνες που έδωσε μέχρις στιγμής, ενώ από δύο σερί ήττες προέρχεται το συγκρότημα της Αμμοχώστου που πήρε νίκη στην πρεμιέρα της διοργάνωσης.

ΕΝΠ-Dynatron Aπόλλων

Σάββατο 29 Οκτωβρίου – 16:00 / «Αίθουσα Παραλιμνίου»

Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα επιζητούν Ένωση και Απόλλωνας, οι οποίες έχουν τον ίδιο απολογισμό μετά από τρεις αγώνες. Τόσο οι «βυσσινί», όσο και οι «γαλάζιοι» μετρούν μέχρις στιγμής μία νίκη και δύο ήττες.

ΑΕΛ-ΕΑΣ Ομόνοια

Κυριακή 30 Οκτωβρίου – 19:00 / «Νίκος Σολωμονίδης»

Στο «Νίκος Σολωμονίδης» η ΑΕΛ φιλοξενεί την ΕΑΣ Ομόνοια, με τα δεδομένα να είναι αντίθετα για τις δύο ομάδες. Το συγκρότημα της Λεμεσού σε δύο παιχνίδια πανηγύρισε ισάριθμα ροζ φύλλα, ενώ από την άλλη οι πράσινοι παραμένουν χωρίς νίκη μετά από τρεις αναμετρήσεις που έχουν δώσει.

Πετρολίνα ΑΕΚ-Κεραυνός

Κυριακή 30 Οκτωβρίου – 19:45 / «Κίτιον»

Η αγωνιστική θα κλείσει με μεγάλο ντέρμπι στο «Κίτιον», όπου θα τεθούν αντιμέτωπες η Πετρολίνα ΑΕΚ και ο Κεραυνός. Αμφότερες μετρούν το απόλυτο μετά από τρεις αγώνες και κυνηγάνε την τέταρτη σερί τους νίκη. Αυτή που θα τα καταφέρει θα παραμείνει μόνη στην κορυφή της βαθμολογίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy