Οι ίδιοι, οι ίδιοι, οι ίδιοι… κύριε ομοσπονδιακέ; Υπάρχουν και άλλοι που αξίζουν ευκαιρίες!

Άποψη με αφορμή τη νέα κλήση του Κωνσταντίνου Χαραλαμπίδη για την Εθνική Παίδων Κ17

Εδώ και καιρό παρακολουθούμε τις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Εθνικής Παίδων Κ17, αλλά και πολλά παιχνίδια των Ακαδημιών και δη της συγκεκριμένης ηλικίας και φτάσαμε στο συμπέρασμα, ότι ο προπονητής της Εθνικής, ο σεβαστός Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης δεν πρέπει να παρακολουθεί!

Ναι κύριε Χαραλαμπίδη, οι κλήσεις έχουν συνεχώς τα ίδια ονόματα και προς Λεμεσό μεριά, δεν κοιτάτε καθόλου. Κάποια νεαρά παιδιά, παλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις, αγωνίζονται για το όνειρο τους, αφήνουν τα μαθήματα τους για να παίξουν μπάλα να κάνουν αυτό που αγαπούν, όμως εσείς που έπρεπε να τα κοιτάτε και να τα επιβραβεύεται παραμείνατε στις πρωτές σας επιλογές και συνεχίζετε στο ίδιο μοτίβο.

Μήπως λέμε εξυπηρετάτε κάποια δικά σας ή άλλων συμφέροντα; Δεν θέλουμε να το πιστέψουμε αυτό, αλλά κάποιοι σας περιμένουν να τους δείτε και να τους δώσετε την ευκαιρία να κάνουν το βήμα παραπάνω, αλλά δυστυχώς εσείς εθελοτυφλείτε! Κάποιους από ότι μαθαίνουμε τους είδατε και σας έκανα κλικ, ενώ κάποιους άλλους τους έχετε στα αζήτητα!

Παιδιά είναι κι αυτά δώστε τους την ευκαιρία… Τα γράφουμε σε χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά και αναμένουμε…

Γ.Δ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy