Artem Dovbyk: “Πιστευω θα υπάρξει νίκη και η τύχη να είναι με το μέρος μας”

Διαβάστε τι ανέφερε σε δηλώσεις του ο επιθετικός της Ντνιπρο-1, πριν τον αγώνα με τον Απόλλωνα

Ο Artem Dovbyk , επιθετικός της Dnipro-1 που πέτυχε δύο γκολ στον πρώτο αγώνα με τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ, συγκεκριμένα το δέυτερο και το τρίτο έκανε δηλώσεις στα μέσα και απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων στη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα:

Αύριο θα είναι ο τέταρτος αγώνας σας στο Κόζιτσε, αλλά η ομάδα δεν έχει κερδίσει ακόμα. Περιμένεις να κερδίσεις αυτή τη φορά;

Ναι, πιστεύω ότι θα υπάρξει νίκη και η τύχη θα είναι με το μέρος μας. Ελπίζουμε μόνο σε ένα θετικό αποτέλεσμα και θα παίξουμε για τη νίκη.

Τι θα σημαίνει για την ομάδα σας η είσοδος στα πλέι οφ της Conference League; Για τον σύλλογο, για τη χώρα, για τους παίκτες.

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Σε περίπτωση επιτυχίας, ο σύλλογός μας θα εξασφαλίσει μια θέση στο Euro Spring και αυτό είναι σημαντικό για τη χώρα μας, γιατί κερδίζουμε βαθμούς για τον συλλογικό συντελεστή UEFA. Αυτό είναι σημαντικό για όλο μας το πρωτάθλημα. Επομένως, αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά, γιατί μπορούμε να δείξουμε στην Ευρώπη και σε όλο τον κόσμο ποιοι είναι οι Ουκρανοί και για ποιους αγωνιζόμαστε.

Νιώθεις κουρασμένος, επειδή παίζεις όλα τα ματς χωρίς αλλαγές;

Φυσικά και το νιώθουμε, γιατί δεν παίζουμε με τέτοιο πρόγραμμα κάθε χρόνο και είναι αρκετά δύσκολο. Εμείς όμως αναρρώνουμε, οπότε είναι καλύτερο για κάθε ποδοσφαιριστή να παίζει και έτσι να κρατάμε τον εαυτό μας σε καλή φόρμα.

Θα πάνε ξανά οι παίκτες στο γήπεδο με την Ουκρανική σημαία. Και γιατί ακριβώς το κάνεις αυτό;

Όλες οι ομάδες μας που παίζουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις βγαίνουν στο γήπεδο και υποστηρίζουν τη χώρα μας. Με αυτόν τον τρόπο, δείχνουμε τι συμβαίνει τώρα στην Ουκρανία.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy