Απόλλων: Να πετύχει ότι δεν πέτυχε την πρώτη φορά…

Στη δεύτερη επίσκεψη στη Σλοβακία θέλει την νίκη

Δεύτερο ευρωπαϊκό ταξίδι στη Σλοβακία για τον Απόλλωνα. Αυτή την φορά δεν θα αντιμετωπίσει ομάδα της χώρας, αλλά την Ουκρανική Dnipro-1 που λόγω του πολέμου αγωνίζεται στη Košická futbalová aréna, στο Κόσιτσε.

Η πρώτη επίσκεψη των “γαλάζιων” στη Σλοβακία δεν άφησε και τις καλύτερες αναμνήσεις. Αυτή την φορά σίγουρα θέλουν να είναι αλλιώς τα πράγματα. Στις 29/07/2021 ο Απόλλωνας αντιμετώπισε την Ζίλινα στο Στάδιο Ποντ Ντουμπνόμ για τον επαναληπτικό αγώνα, στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Conference. Το σκορ, ήττα 3-1, του πρώτου παιχνιδιού στην “ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ” δεν άφηνε και πολλά περιθώρια πρόκρισης. Αν και προηγήθηκε μέσα στη Σλοβακία δύο φορές με γκολ των Κολ (13ο λεπτό) και Ζράντι (51ο λεπτό) ισοφαριστηκέ ισάριθμες φορές με το σκορ να μένει στο 2-2.

Οι επιλογές του Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ σε εκείνο το παιχνίδι:

Γιοβάνοβιτς, Φιλιώτης, Κατελλάρης (54′ Μαλεκκίδης), Ουέλινγκτον, Χαμάς (64′ Μαυρίας), Χάμπος, Μάρκοβιτς (78′ Ντένιτς), Κολ (64′ Ίλεφ), Ζράντι, Πίττας, Νταμπό (78′ Γιάνγκα).

Επτά παίκτες που αγωνίστηκαν τότε θα είναι διαθέσιμοι και στο παιχνίδι με την Dnipro-1.

Μετά τον αποκλεισμό από την Γκρασχόπερς για το Γιουρόπα Λιγκ το 2016, από τον πρώτο γύρο που συμμετείχε, κόντρα στη Ζίλινα ήταν το συντομότερο ευρωπαϊκό ταξίδι στη σύγχρονη ευρωπαϊκή του ιστορία.

Τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:

Το βράδυ της Πέμπτης (27/10) ο Απόλλωνας θα ψάξει την πρώτη του ευρωπαϊκη νίκη στη Σλοβακία, που θα τον κρατήσει ζωντανό στην υπόθεση πρόκρισης.

Το Lemesosinsports.com ταξιδεύει μαζί με τον Απόλλωνα και θα σας μεταφέρει όλα όσα θα συμβούν στο Κόσιτσε της Σλοβακίας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy