Σάκκαρη: Η βροχή οδήγησε σε οριστική διακοπή του ημιτελικού

Η βροχή δεν έλεγε να σταματήσει πριν από την έναρξη του δεύτερου σετ στον ημιτελικό ανάμεσα σε Μαρία Σάκκαρη και Μαρί Μπούζκοβα, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή της αναμέτρησης. Το βράδυ της Κυριακής 23 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί ο αγώνας

Μετά από σχεδόν τρεις ώρες, η υπομονή των ανθρώπων του Guadalajara Open εξαντλήθηκε. Η βροχή που έπεφτε στην πόλη του Μεξικό από νωρίς το βράδυ (τοπική ώρα) οδήγησε αρχικά στην προσωρινή, κι εν τέλει, στην οριστική διακοπή του ημιτελικού ανάμεσα στη Μαρία Σάκκαρη και τη Μαρί Μπούζκοβα.

Η πρόσκαιρη διακοπή της βροχόπτωσης βοήθησε τους διοργανωτές να στεγνώσουν το court, αλλά η χαρά τους δεν κράτησε παρά μερικά λεπτά αφού λίγο πριν ξαναβγούν οι δύο αθλήτριες στον αγωνιστικό χώρο για την επανεκκίνηση, άρχισε πάλι να βρέχει.

Έτσι, και με δεδομένο πως πλησίαζε μεσάνυχτα στο Μεξικό, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του ημιτελικού του Guadalajara Open, ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε, θα συνεχιστεί το βράδυ της Κυριακής 23 Οκτωβρίου στις 21:00 (ώρα Ελλάδας).

Θυμίζουμε πως η Μαρία Σάκκαρη έχει κατακτήσει το πρώτο σετ με 7-5, όντας ακόμη ένα μακριά από τον τελικό, εκεί όπου ήδη βρίσκεται η Τζέσικα Πελούγκα.

sport24.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy