Δεν τον σηκώνει πλέον το κλίμα στον Απόλλωνα…

Η χθεσινή ήττα από την ΕΘΑ "ξεχείλισε το ποτήρι" με τους διοικούντες να προσανατολίζονται σε διακοπή της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Γιανναρά

Δυσαρεστημένοι φαίνεται να είναι στον Καλαθοσφαιρικό Απόλλωνα με τον προπονητή Παναγιώτη Γιανναρά, μετά και τη χθεσινή(22/10) ήττα από την ΕΘΑ για την 3η αγωνιστική του πρωταθληματος με 85-79.

Οι διοικούντες μετά και τη νίκη κόντρα στον Αχιλλέα θεώρησαν ότι κάτι θα αλλάξει, αλλά η ήττα χθες έδειξε ότι αυτό δεν αλλάζει με αποτέλεσμα και σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Γιανναράς να μετρά μέρες ακόμα και ώρες στον πάγκο του Απόλλωνα.

Ναι μεν είχε να διαχειριστεί μπάτζετ μικρότερο από τις παραδοσιακές ομάδες της Καλαθόσφαιρας, Κεραυνός, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, όμως ο προγραμματισμός που ό ίδιος έκανε ήταν κάκιστος με τις επιλογές των ξένων και όχι μόνο. Ήδη η διοίκηση του Καλαθοσφαιρικού Απόλλωνα άλλαξε τον ένα από αυτούς, φέρνοντας τον Άγγλο Οκερεαφόρ, όμως πρέπει να γίνουν και άλλα.

Η χθεσινή(22/10) λοιπόν ήττα αλλά και οι επιλογές στους ξένους, έφεραν απογοήτευση και η διακοπή της συνεργασίας Απόλλωνα και Παναγιώτη Γιανναρά είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μπάτζετ της ΕΘΑ είναι έξι φορές μικρότερο από αυτό του Απόλλωνα!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy