ΑΠΟΕΛ: Πήρε το ντέρμπι με Δώνη… κι ανέβηκε βαθμολογικά

Ο ΑΠΟΕΛ πήρε το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ με 1-0 με χρυσό σκόρερ τον Τάσο Δώνη στο 40ο λεπτό. Αυτή ήταν η 3η σερί νίκη του Μιλόγεβιτς στον πάγκο της ομάδας. Στους 15 πλέον βαθμούς οι γαλαζοκίτιρνοι και για την ώρα είναι στην 2η θέση με Άρη και Απόλλωνα. Στους 13 έμεινε η ΑΕΚ γνωρίζοντας την 3ης ήττα στο πρωτάθλημα.

Στο 40ο λεπτό η ΑΕΚ κέρδισε κόρνερ και στην αντεπίθεση ο ΑΠΟΕΛ πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Εφραίμ πήρε την μπάλα μπήκε στην περιοχή έκανε το σουτ το οποίο κόντραρε και βγήκε πάσα στον Δώνη ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0 των γαλαζοκιτρίνων.

ΑΠΟΕΛ: Χριστοδούλου, Σούσιτς, Ντβάλι, Κρέσπο, Φεράρι, Νταουσβίλι, Ντάλσιο (86’ Μπλούμ), Σαρφό, Εφραίμ (59’ Βιγιαφάνιες), Δώνης (74’ Μάγκλιτσα), Κβιλιτάια (74’ Μαρκίνιος)

ΑΕΚ: Πίριτς, Τόμοβιτς, Λέδες, Τρισκόφσκι (46’ Ρομό), Γκαρσία, Μιλίσεβιτς, Ροσάλες (86’ Ολαντούζι), Πονς, Ναούμ (68’ Φαράζ), Γκιούρσκο (68’ Λόπες), Αλτμάν (79’ Ασάντε)

Κίτρινες: Κβιλιτάια, Νταουσβίλι, Βιγιαφάνιες, Μάγκλιτσα/ Άλτμαν
Κόκκινες: –

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy