Κύπελλο Coca – Cola: Το παιχνίδι των Λεμεσιανών…

Ακρίτας Χλώρακας - Ομόνοια 29Μ (17:00), Καρμιώτισσα - ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα (18:00)

Μέσα από τους σημερινούς(19/10) αγώνες της πρώτης φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ – Β’ Κατηγορίας, θα κριθούν άλλα δύο εισιτήρια πρόκρισης για τη δεύτερη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ακρίτας Χλώρακας θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο Στέλιος Κυριακίδης την Ομόνοια 29Μ. Έναρξη του αγώνα στις 17:00 με απευθείας τηλεοπτική μετάδοση από τη Cytavision. Ο δεύτερος χρονικά αγώνας της Τετάρτης θα διεξαχθεί στη Λάρνακα. Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών θα αντιμετωπίσει στις 18:00 την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα στο Στάδιο N. Papas Group Aμμόχωστος – Επιστροφή.

Μέσω των αγώνων του πρώτου γύρου που έχουν διεξαχθεί μέχρι στιγμής, έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση τους η ΕΝ Παραλιμνίου (απέκλεισε την Ολυμπιάς Λυμπιών), η Νέα Σαλαμίνα (απέκλεισε την Πέγεια), ο ΑΠΟΕΛ (απέκλεισε τον ΠΟ Αχυρώνας Ονήσιλος), η  Πάφος FC (απέκλεισε τη ΑΕΖ), η Δόξα Κατωκοπιάς (απέκλεισε το Οθέλλο), η ΑΕΛ (απέκλεισε τον Ερμή).

Ο αγώνας ΠΑΕΕΚ – Ανόρθωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου.

Η Ομόνοια Λευκωσίας και ο Εθνικός Άχνας που αγωνίστηκαν στον περσινό τελικό και Απόλλων, ΑΕΚ που μαζί με την Ομόνοια, προκρίθηκαν σε φάση ομίλων των Πρωταθλημάτων UEFA, δεν συμμετέχουν στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Επίσης, Άρης, Ολυμπιακός και ΠΟ Ξυλοτύμπου προκρίθηκαν μετά από κλήρωση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης χωρίς αγώνα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy