Ιδανικό ξεκίνημα για την Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε στις νίκες, μετά από τρεις ήττες, επικρατώντας στον 1ο γύρο στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα, της Μάρτα Κόστιουκ, Νο 58 στον κόσμο, με 6-4, 6-4 μετά από 2 ώρες, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στις «16» του τουρνουά στο Μεξικό και διατηρώντας τις ελπίδες ζωντανές για την πρόκριση στα WTA Finals.

Η Ελληνίδα τενίστρια εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο το τραγικό service της Κόστιουκ, η οποία τελείωσε το παιχνίδι με 15 διπλά λάθη, αλλά και το 8/33 στο 2ο service (24%), ενώ παράλληλα η ίδια κατάφερε να σβήσει τα 11/13 break-points της Ουκρανής αθλήτριας. Στην επόμενη φάση η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ντανιέλ Κόλινς και Μαγκνταλένα Φρεχ.

Αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της Μαρίας Σάκκαρη για να βρεθεί στα εφετινά WTA Finals (31 Οκτωβρίου – 7 Νοεμβρίου) και θα το καταφέρει μόνο με μια εξαιρετική πορεία στο WTA 1000 της Γουαδαλαχάρα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy