Ο Κέιν οδηγεί την Τότεναμ (2-0 την Έβερτον)

Το 9ο εφετινό γκολ του Χάρι Κέιν σε 10 αγώνες του στην Premier League, άνοιξε το δρόμο στην Τότεναμ προκειμένου να “λυγίσει” την αντίσταση της Έβερτον, επικρατώντας στην έδρα της με 2-0 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής. Την τελική “πινελιά” της νίκης των Λονδρέζων έβαλε ο Χόιμπιεργκ στο 86ο λεπτό.

Μια νίκη που έφερε πλέον τους “σπερς” ισόβαθμους με τη Μάντσεστερ Σίτι (η οποία παίζει την Κυριακή στο “Anfield” με τη Λίβερπουλ) και σε απόσταση ενός βαθμού απ’ την πρωτοπόρο Άρσεναλ, που δοκιμάζεται στο “Elland Road” απέναντι στη Λιντς.

Παρά την κόπωση απ’ τα σερί ματς, ο Αντόνιο Κόντε παρέταξε όλα τα “όπλα” του απέναντι στους “εφοπλιστές”, βλέποντας την ομάδα του να χάνει κι άλλες σημαντικές ευκαιρίες για να φτάσει σε μία πολύ πιο άνετη επικράτηση.

Η δε Έβερτον γνώρισε τη δεύτερη σερί ήττα της και παραμένει στα χαμηλά “στρώματα” του βαθμολογικού πίνακα, νιώθοντας πια την… ανάσα των υπόλοιπων ομάδων που πασχίζουν να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy