Νέο γήπεδο Λεμεσού: Όταν τελειώσει το θέμα διαχείρισης, ξεκινά το ζήτημα του οδικού δικτύου

Ποια η θέση της Αστυνομίας για το γήπεδο και πότε θα δώσει την έγκρισή της για να διεξαχθεί αγώνας στο νέο γήπεδο

Συσκέψεις επί συσκέψεων για το νέο γήπεδο της Λεμεσού, έτσι ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή” σε αυτό που η ιστοσελίδα μας ανέδειξε προ πολλού και δεν είναι άλλο από το θέμα διαχείρισης. “‘Η στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά λοιπόν αρμενίζουμε”… Ένα ζήτημα που θα έπρεπε να είχε συμφωνηθεί πριν μετακινηθεί η πρώτη πέτρα από τον χώρο.

Οι εργασίες αποπεράτωσης του νέου γηπέδου συνεχίζονται, αλλού υπάρχει καθυστέρηση!!!

Εκτός από το ζήτημα αυτό και την αποπεράτωση των εργασιών στο νέο γήπεδο, η ιστοσελίδα μας βγάζει ακόμα ένα ζήτημα στην επιφάνεια και αυτό δεν είναι άλλο από το οδικό δίκτυο το οποίο έρχεται σε άμεση συνάρτηση με την Αστυνομία. Αν όλα πάνε καλά τότε θα πρέπει η Αστυνομία να δώσει το δικό της ok, ώστε να μπορέσει να διεξαχθεί αγώνας με ασφάλεια για τους θεατές.

Διαβάστε επίσης: Όλα όσα αφορούν το νέο γήπεδο της Λεμεσού

Οι αποκλειστικές πληροφορίες μας αναφέρουν ότι, η Αστυνομία δεν προτίθεται να δώσει έγκριση αν δεν τελειώσει η πρώτη φάση του οδικού δικτύου, περιλαμβάνει και τον δρόμο εισόδου και εξόδου των φιλοξενούμενων οπαδών και αν είναι απόλυτα έτοιμα όλα, έτσι ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος επεισοδίων. Επίσης οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο ότι, το πρώτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί θα πρέπει να είναι χαμηλού κινδύνου και όχι κάποιο ντέρμπι με παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών έτσι ώστε να γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και η Αστυνομία να δει αν μπορεί να εφαρμόσει τα σχέδια ασφάλειας του κόσμου.

Όσον αφορά λοιπόν το οδικό δίκτυο αυτό φαίνεται να προχωρά με γοργούς ρυθμούς, παρά τις όποιες δυσκολίες και σχετικά με όσα έχουν συμφωνηθεί, η πρώτη του φάση θα ολοκληρωθεί στις 7 Δεκεμβρίου. Συνεπώς λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ίσως παιχτεί το πρώτο παιχνίδι συνυπολογίζοντας τα όλα πιο πάνω που αναφέραμε, εκτός αν αλλάξει κάτι. Την ερχόμενη εβδομάδα ή πριν το τέλος Οκτωβρίου θα έχουμε νέες εξελίξεις και για το ζήτημα αυτό με το οδικό δίκτυο και την έγκριση από την Αστυνομία!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy