Οι εργασίες αποπεράτωσης του νέου γηπέδου συνεχίζονται αλλού υπάρχει καθυστέρηση!!!

Σοβαρό θέμα καθυστέρησης προκύπτει στην υπογραφή συμβολαίων για να αναλάβει τα θέματα marketing η εταιρεία για το νέο γήπεδο

Ένα εξάμηνο περίπου πριν από την αποπεράτωση και παράδοση, όπως υποσχέθηκαν οι αρμόδιοι, του νέου γηπέδου στο Κολόσσι στις ομάδες της Λεμεσού και οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς. Συνεργεία δουλεύουν παράλληλα στις διάφορες εργασίες που υπάρχουν και όλοι εκφράζουν την αισιοδοξία τους ότι το όνειρο τόσο χρόνων θα πάρει «σάρκα και οστά» σύντομα.

Παράλληλα με τα έργα όμως, δεν πάνε καλά και τα θέματα διαχείρισης του γηπέδου από την εταιρεία που συγκρότησαν οι τρεις ομάδες της Λεμεσού, Α.Α.Α. LIMASSOL STADIUM LIMITED. Συγκεκριμένα στον ΚΟΑ υπάρχει κωλυσιεργία όσον αφορά το θέμα μεταβίβασης στην εταιρεία της διαχείρισης του νέου γηπέδου, κάτι που καθυστερεί θέματα marketing, όπως ονομασία, προσφορές για διαφημίσεις, υπογραφές και συμβόλαια με αυτούς που επέλεξαν BOXES, προσφορές για καντίνες και ότι άλλο αφορά θέματα marketing, στα οποία η νέα εταιρεία είναι ήδη έτοιμη να ξεκινήσει και να αποπερατώσει με την παράδοση του γηπέδου.

Γενικά με όλη αυτή την καθυστέρησή που παρατηρείται συσσωρεύεται φόρτος εργασίας, που η νέα εταιρεία θα πρέπει να φέρεις εις πέρας. Καλά κάνουν οι ιθύνοντες εκεί στον ΚΟΑ να το σκεφτούν πιο σοβαρά και να προχωρήσουν στην υπογραφή των συμβολαίων διαχείρισης, έτσι ώστε το στολίδι της Λεμεσού να είναι πανέτοιμο να λειτουργήσει τέλη Αυγούστου.

Εν κατακλείδι αξίζει να διευκρινίσουμε ότι, δεν μιλάμε για την παράδοση του γηπέδου αλλά για την υπογραφή των συμβολαίων διαχείρισης του γηπέδου από την εταιρεία της Α.Α.Α LIMASSOL STADIUM LIMITED, έτσι ώστε παράλληλα με τις εργασίες αποπεράτωσης του έργου, να προχωρήσουν και τα θέματα marketing, ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τις τρεις ομάδες της πόλης μας, κάτι που είχαν στερηθεί τόσα χρόνια για να έχουν τα οικονομικά έσοδα που κάποιες άλλες ομάδες απολαμβάνουν!

Μην κολλάτε και πάλι κύριοι στη γραφειοκρατία, λίγη καλή θέληση χρειάζεται από όλους!!!

 

Γράφει ο Γιώργος Δίπλαρος

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy