Φανούριος: “Γίνεται συνάντηση στο προεδρικό για το γήπεδο, σημαντική η συνεισφορά Καταλά”

Δηλώσεις Φανούριου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα, μίλησε σήμερα (11/10) στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 για την νίκη με την Ανόρθωση, το γήπεδο, τους Ευρωπαϊκούς αγώνες,  τα αγωνιστικά δεδομένα και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε: 

Για την νίκη στο ντέρμπι με την Ανόρθωση: «Σίγουρα ήταν μία σημαντική νίκη. Ξεφεύγει από το χαρακτηριστικό μία νίκη της σειράς. Κερδίσαμε ένα μεγάλο αντίπαλο, ένα διεκδικητή του τίτλου, σε μία δύσκολη έδρα για εμάς. Είναι απλά ένα τρίποντο τίποτα περισσότερo. Η ομάδα δείχνει συνέπεια μέσα από το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε με τα ταξίδια μαζί και με τους τραυματισμούς. Η ομάδα είναι σε ψηλό επίπεδο και θέλουμε να μείνουμε στις πρώτες θέσεις μέσα σε αυτό τον δύσκολο μήνα και αν δεν τα καταφέρουμε στην Ευρώπη στόχος είναι να μείνουμε στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου μέσα από την δυναμική που θα έχουμε στο νέο γήπεδο».

Για την καλή ισορροπία της ομάδας μεταξύ Κύπρου και Ευρώπης: «Ο Απόλλωνας με τα χρόνια έχει αποκτήσει ένα μέταλλο και μία νοοτροπία να επικεντρωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάθε αντίπαλο που παίζουμε στόχος είναι η νίκη. Όταν αισθάνεσαι δυνατός τότε ανταμείβεσαι. Το ρόστερ μας είναι μεγάλο, έχει αδυναμίες ναι αλλά σιγά σιγά επιστρέφουν παίκτες και η ομάδα γεμίζει. Έχουμε πολλές επιλογές και παίκτες που μπορούν να μπουν σε κάθε στιγμή και να αλλάξουν τον αγώνα. Εχθές είδαμε να παίρνουν κάποια λεπτά Ζράντι και Ντιγκινί».

Για το νέο γήπεδο και τις εξελίξεις: «Στο προεδρικό γίνεται μία συνάντηση τώρα για το πότε θα μεταβούμε στο νέο γήπεδο και για όλες τις εκκρεμότητες. Έχουν ολοκληρωθεί οι χώροι στάθμευσης και η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι η κλεψύδρα αδειάζει. Είναι θέμα χρόνου να πάμε στο νέο μας γήπεδο».

Για την στήριξη του κόσμου: «Ο κόσμος του Απόλλωνα είναι ξεχωριστός. Έχουμε ένα απίστευτο δέσιμο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Είναι εκπληκτικός σε κάθε αγώνα. Και η στήριξή του τρομακτική. Εμείς αυτό που λέμε στους παίκτες είναι ότι πρέπει να πεθάνουν στο γήπεδο για τον κόσμο που δίνει από το υστέρημα του για να έρθει γήπεδο σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς οικονομικά. Η τελευταία δεκαετία ήταν χρυσή για τον Απόλλωνα, στόχος μας είναι να είμαστε συνεχώς πρωταγωνιστές».

Για την δήλωση του κυρίου Καταλά ότι οι παίκτες του έχουν χαρακτήρα και ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν σε Κύπρο και Ευρώπη: «Εμείς θέλουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα αλλά θα έρθουν και τα αρνητικά. Μέχρι στιγμής δώσαμε 3 ντέρμπι, τα γυρίσαμε αλλά αποδεικνύεται ότι μέσα από τα χρόνια αλλά και ο περσινός τίτλος μας βοήθησαν να αλλάξουμε δυναμική και να έχουμε τρομερή αυτοπεποίθηση. Με τον περσινό τίτλο έφυγαν όλα τα φαντάσματα. Η συνεισφορά του Νταβίντ Καταλά είναι σημαντική. Σοβαρός προπονητής, προσπαθεί μέσα από όλα τα προβλήματα να χτίσει την δική του φιλοσοφία και να την περάσει, ο προπονητής στερήθηκε πολλές επιλογές επιθετικά και τώρα που ξεκίνησαν επιστροφές ο Απόλλωνας θα γίνεται καλύτερος. Υπάρχουν 6-7 παίκτες που είναι όλη μας η ποιότητα επιθετικά».

Για την καλή παρουσία κάποιων παικτών εχτές και τους παίκτες που επανέρχονται: «Ο Μαυρίας έκανε μεγάλο παιχνίδι εχτές. Ο Ρομπέρζ είναι ο καλύτερος αμυντικός στην Κύπρο εδώ και μία δεκαετία, είναι ένας ηγέτης ένα δεκάρι που παίζει κεντρικός αμυντικός. Γενικά στην άμυνα έχουμε πολλή ποιότητα, ο Βουκασίν, ο Πέιμπερνς, ο Αρτυματάς που τώρα ξεκίνησε να μπαίνει. Έχουμε μία τετράδα με τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς. Η ομάδα χρειάζεται να βρει τον ρυθμό της και την συνοχή της. Με τόσες απουσίες και αλλαγές κάθε εβδομάδα δεν μπορεί η ομάδα να βγάζει αυτοματισμούς και δημιουργικότητα. Εδώ και 2 εβδομάδες υπάρχουν παίκτες που παίρνουν σιγά σιγά λεπτά. Δεν θέλουμε να τους πιέσουμε ίσως να τους δώσουμε και περισσότερο χρόνο μέχρι να είναι εντελώς έτοιμοι. Θέλουμε να είμαστε προσεκτικοί».

Για τις απουσίες με Άλκμααρ: «Πολύ πιθανόν ο Πέιμπερνς να είναι αποστολή ίσως και όχι. Αλεσάμι, Μαλεκκίδης και Φιλώτης εκτός».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, όλα μπορούν να συμβούν αλλά εμείς επικεντρωνόμαστε στον αγώνα της Πέμπτης».

Για το αν θα πάρει την Ανατολική με τον Άρη: «Για την Ανατολική θα το μιλήσουμε μετά την Τετάρτη».

Για το ακυρωθέν γκολ του Πίττα: «Από την στιγμή που τον έβγαλε το σύστημα offside δεν χρειάζεται να το αμφισβητήσουμε. Φαινόταν οριακό».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις στο ηχητικό του ΣΠΟΡ FM 95,0:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy