Χριστόφορος Φραντζής… το μέλλον της ΑΕΛ

Ότι καλύτερο έχει ν' αναδείξει η ΑΕΛ... ακούει στο όνομα Χριστόφορος Φραντζής!!!

Χριστόφορος Φραντζής έτοιμος από καιρό. Ο 21χρονος διεθνής με την Ελπίδων κόντρα στην Ομόνοια έκανε ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια, ίσως το καλύτερο.

Στις πρώτες έξι αγωνιστικές έχει καταγράψει 6 συμμετοχές, τις τρεις ως βασικός. Από πέρσι που μας συστήθηκε, φάνηκε ότι ο μικρός είναι φτιαγμένος και έτοιμος να αφήσει το στίγμα του στο Κυπριακό Πρωτάθλημα. Ότι καλύτερο έχει αυτή τη στιγμή ν’ αναδείξει η ΑΕΛ.

Στο χθεσινό (10/10) παιχνίδι με την Ομόνοια ξεκίνησε βασικός αγωνιζόμενος ως δεξιός μπακ. Ενώ στα μέσα του 2ου ημιχρόνου μεταφέρθηκε στο χώρο του κέντρου από τον Γιανέφσκι. Στα τελευταία στάδια του αγώνα λίγο έλειψε να χριστεί και σκόραρε, με το σουτ να τραντάζει το δοκάρι του πορτιέρο των πράσινων. Μπορεί να παίξει επίσης στόπερ, κάτι που είδαμε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο πολυθεσίτης Φραντζής είναι εκρηκτικός, έχει ταχυυδήναμη, γρήγορη σκέψη και είναι πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Η σκληρή δουλειά και η ταπεινότητα είναι τς δύο πράγματα που τον διακρίνουν. Αυτοί που τον ζούνε καθημερινά το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.

Το μέλλον του ανήκει…

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy